Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyim kemot fog kapni, mire...

Nagyim kemot fog kapni, mire számitsunk? Mibe segitsunk mit tegyuk ?

Figyelt kérdés

Daganata van a mellébe sajnos áttétes nyirokcsomoba is van..(:

Pozitiv segitokesz valaszokat szeretnek nagyon megkoszonnem.

nov. 14. 21:21
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Az utolsó 3 embernek nagyon köszönöm a segítséget. Mindent megteszünk.
nov. 21. 21:43
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

"Támogatni a mamát folyamatosan, minden nap többet lenni vele, olvassatok, filmezzetek együtt, mesélj neki, nevettesd meg. A humor az egyetlen, amik ilyenkor szokott segíteni."

Mert ez is az immunrendszert erősíti, de a kemó az konkrétan rombol.

nov. 22. 03:25
 33/35 anonim ***** válasza:

32, eddig szépen fogalmaztam. Most ez eltűnik, pedig én finom vagyok, mint a brüsszeli csipke.

Takarodj a jó édes nénédbe légy szíves. Ne okoskodj itt az immunrendszerrel, te vadbarom, mert a rák egy IMMUNBETEGSÉG. Nem tudod erősíteni sem az immunrendszert, mert az olyan, amilyen. Megszületsz, kialakul, ennyi. Szedheted a csodabogyóidat, sámándobozhatsz meg sodrófázhatod magad, az nem erősít semmit.

A kemó azért rombol, hogy ne vegye át az összes sejt helyét a rákos daganatos sejtek tömkelege. Érted már? Mert könnyebb elpusztítani a rákot TELJESEN és az egészséges sejtek EGY RÉSZÉT, mint hagyni burjánzani a rákot és eltemetni a beteget egy hónap alatt. Ugyanis az egészséges sejtek regenerálódni, majd osztódni fognak, de a kemó miatt a rákos sejtek nem indulnak újra burjánzásnak.

Annyira hihetetlenül ostoba és rosszindulatú vagy, hogy képtelen vagyok elhinni, hogy emberek közé mész. Kitalálom: foreverezel és ilyen embereket környékezel meg a csodaszereiddel. Külön bugyor van névre szólóan a fajtádnak a pokolban.

nov. 22. 07:45
 34/35 anonim ***** válasza:
32 a közös filmezéstől fog meggyógyulni? Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
nov. 22. 13:49
 35/35 anonim ***** válasza:
34, Kiollózta a tippjeimből, hogy miket érdemes csinálni figyelemelterelésképp és hogy jobb kedve legyen a mamának. Nagyon remélem, hogy nem gondolja komolyan, hogy majd ettől meggyógyul a mama, a kemótól meg nem…
nov. 22. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!