4-es stádiumú méhnyakrák, mire számítsunk?
Ha már ennyi helyen adott áttétet, kizárólag a kemoterápia jöhet szóba. Hallgassatok mindenben az onkológusra!
Pozitívum, hogy fiatal a beteg, mert a sejtek még sokkal könnyeben regenerálódnak, mint idős korban! Nagyon fontos hogy a beteg pozitívan álljon a dolgokhoz , agyban sok minden eldől! Ha nem inog meg a hitében - hogy Ő bizony meggyógyul - akkor meg is fog! Kitartást és sok - sok erőt kívánok a betegnek és a hozzátartozóknak egyaránt!!! (7 éve tünetmentes mellrákos)
Gratulálok Neked, hogy ilyen erős tudtál lenni, és legyőzted a betegséget! Megmelengetted a szívem:)
Továbbra is remek egészséget kívánok!
Édesanyámról van szó. Igyekszik optimista lenni és a család is efelé tereli. De mégis magamban rettegek a jövőtől és a tesóm is. A kisgyerekeink miatt is.
Köszönöm a kedves szavakat, édes Tőled! ❤
Átérzem az aggodalmaitokat, nagyon kemény dolog ez a rák a betegnek és a hozzátartozóknak egyaránt! 😩
Nálam 29 évesen diagnosztizálták ( nem volt sehol áttét), 3 teljes évet vett el az életemből a műtétek, kemoterápiák, sugárterápiák sorozata. Kemény menet volt, de megérte, még mindig itt vagyok! Pedig akkor az orvosok kerek-perec a fejemhez vágták, hogy ez az egyik legagresszívabb daganattípus, ami nekem van és hogy 2 évet még vagy megélek vagy nem...50-50%....én már csak dacból is megmutattam, hogy igenis túlélem! Nehogy már egy kis ráksejtecske erősebb legyen nálam! Valahogy mindig próbáltam így hozzá állni! És nemhogy 2 évet éltem, de már 7 éve itt vagyok tünetmentesen 😊
Ezért is írtam, hogy fontos a pozitív hozzáállás, egy percig sem meginogni, és ami még nagyon fontos: bízni a kezelőorvosban (én annyira hittem Benne, hogy szó szerint: a kezébe adtam az életem! Tudtam, hogy Benne maximálisan bízhatok és meg fogok gyógyulni!)
Kitartást kívánok Édesanyádnak és az egész Családnak! Ha bármiben segíthetek, nagyon szívesen teszem, írhatsz privátot is nyugodtan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!