Igaz, hogy a pfizer vakcina úgy működik hogy protein tüskéket termel a szervezetünkben?
#7, egy csomó hagyományos oltásból is kell több ismétlő. Nem tudom, van-e gyereked, nekem van, és a gyerekkori oltási sor úgy kezdődik, hogy diperte 2 hósan, diperte 3 hósan, diperte 4 hósan, és csak ezen a ponton tekinthető védettnek, előtte nem is javasolják a baba-mama klubok és ilyesmi látogatását. De még utána is ismétlik ugyanezt az oltást. És ez 30 éve is így volt.
Ha a hagyományos influenza oltásra gondolsz, azt is évente javasolják ismételni, nem csak a vírus változása, de a védelem gyengülése miatt is. Ez is sok éve így van, nem a coviddal jött be.
Még egy kiegészítés: az oltás úgy segíti az immunitást, hogy az immunrendszer megtanulja tőle, hogy néz ki az ellenség. Az immunrendszer a legyengített kórokozóval (vagy annak részletével) találkozik és megtanulja felismerni és legyőzni.
Gondoljunk csak bele, hogyan tanul az ember egyébként: ismétléssel és gyakorlással. Még mindig tudom fejből az általános iskolai diákigazolvány számomat, mert minden hónapban rá kellett írni a bérletre, így megmaradt. A régebbi bankkártya számomat is tudtam, mert minden online fizetéskor be kellett írni. A mostanit nem tudom, mert a legtöbb esetben ott a simplepay és társai és általában már nem kell megadni a kártyaszámot. Nincs elég ismétlés, nem jegyzem meg tartósan. Az immunrendszernek is több ismétlés kell a tartós és biztos memóriához.
5.
"Az oltás nem tud szaporodni"
De, tud!
Plyan vakcinát fejlesztettek ki, amelyek a kórokozókhoz hasonlóan
maguk is képesek emberről emberre terjedni neve önterjedő oltás
ezt rakhatták az oltásokba, már a megelőző influenzába is!
Ez magyarázza a tüneteket.
Olyan, hogy covid virus, pedig nincs!
Hamis eredményeket adó kínai tesztekre alapoztak világszerte a kinaiak gyártották le ehhez a kódokat amit elfogadott mindenki!
A levegőből is permetezhették az anyagot, ami indukálta az első hullámot.
Értem én # 14
de tegyük fel tegnapelőtt mérget ittam, oké most a halálomon vagyok
ilyenkor is sokat számít a tudatalatti, mert ha elengedem magam lehet meghalok, de ha pozitív maradok lehet túlélem és még idővel rendbe is jöhetek
nem véletlen mondják még kórházakba is súlyos esetekbe hogy nem olyan nagy a baj, meg a rokonoknak hogy pozitív dolgokat mondjanak a betegnek
a testnek és a szellemnek (ha úgy tetszik lélek) nagyon is számít hogy milyen gondolatokat táplál az ember
viszont minden esetbe a múlt elmúlt, azon változtatni nem lehet
amíg viszont "élünk" a gondolatainkon tuti biztos lehet változtatni (én ezért írtam azt amit)
Fogalmam sincs, hogy igaz-e amit a 17 ír, de ha igen, akkor a vírusnak erősen kitett környezetben kifejezetten az oltás mellett szól. Hiszen ott oltatlanul szinte biztosan elkapja az ember a tényleges fertőzést is, és az sokkal több tüskefehérjét termel.
Oltottan pedig van esélye nem elkapni, ha mégis, akkor rövidebb a várható lefolyása, tehát kevesebb tüskefehérjét generál a vírus ha oltott valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!