Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Igaz, hogy a pfizer vakcina...

Igaz, hogy a pfizer vakcina úgy működik hogy protein tüskéket termel a szervezetünkben?

Figyelt kérdés
Mert akkor nagyon meg vagyok lőve, mert sajnos én be vagyok oltva pfizerrel. Azt ígérték, hogy ezek a tüskék el fognak tűnni, de néhány helyen azt írják nem tűnik el és hogy károsíthatja a testet, felhalmozódásuk pedig vérrögöt okozhat. Tényleg érdemes aggódnom?

nov. 14. 08:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

#7, egy csomó hagyományos oltásból is kell több ismétlő. Nem tudom, van-e gyereked, nekem van, és a gyerekkori oltási sor úgy kezdődik, hogy diperte 2 hósan, diperte 3 hósan, diperte 4 hósan, és csak ezen a ponton tekinthető védettnek, előtte nem is javasolják a baba-mama klubok és ilyesmi látogatását. De még utána is ismétlik ugyanezt az oltást. És ez 30 éve is így volt.

Ha a hagyományos influenza oltásra gondolsz, azt is évente javasolják ismételni, nem csak a vírus változása, de a védelem gyengülése miatt is. Ez is sok éve így van, nem a coviddal jött be.

nov. 14. 11:10
 12/26 anonim ***** válasza:

Még egy kiegészítés: az oltás úgy segíti az immunitást, hogy az immunrendszer megtanulja tőle, hogy néz ki az ellenség. Az immunrendszer a legyengített kórokozóval (vagy annak részletével) találkozik és megtanulja felismerni és legyőzni.

Gondoljunk csak bele, hogyan tanul az ember egyébként: ismétléssel és gyakorlással. Még mindig tudom fejből az általános iskolai diákigazolvány számomat, mert minden hónapban rá kellett írni a bérletre, így megmaradt. A régebbi bankkártya számomat is tudtam, mert minden online fizetéskor be kellett írni. A mostanit nem tudom, mert a legtöbb esetben ott a simplepay és társai és általában már nem kell megadni a kártyaszámot. Nincs elég ismétlés, nem jegyzem meg tartósan. Az immunrendszernek is több ismétlés kell a tartós és biztos memóriához.

nov. 14. 11:20
 13/26 anonim ***** válasza:
33%

5.

"Az oltás nem tud szaporodni"

De, tud!

Plyan vakcinát fejlesztettek ki, amelyek a kórokozókhoz hasonlóan

maguk is képesek emberről emberre terjedni neve önterjedő oltás

ezt rakhatták az oltásokba, már a megelőző influenzába is!

Ez magyarázza a tüneteket.

Olyan, hogy covid virus, pedig nincs!

Hamis eredményeket adó kínai tesztekre alapoztak világszerte a kinaiak gyártották le ehhez a kódokat amit elfogadott mindenki!

A levegőből is permetezhették az anyagot, ami indukálta az első hullámot.

nov. 14. 11:57
 14/26 anonim ***** válasza:
4. Ha mérget iszik akkor b@szhatja a múltat meg a tudatalattit. Ha a fizikai testre ártalmas szert enged a testébe, akkor ott van/lesz a következménye. Mindenkinek az érettsége és a tudatszintje határozza meg hogy mennyire hisz el bármit is (akármilyen tótumfaktum mondja), mit fogad el és be.
nov. 14. 15:16
 15/26 anonim ***** válasza:
30%
7. A legtöbben a 3. oltástól pusztulnak ki, ezt egy indiai orvos-kutató nő mondta, ezt tapasztalta a környezetében is. Ő letesztelte a csoportjával a vakcinákat és azt mondta hogy szinte mindegyik ugyanaz, hiába kínai vagy orosz, ez csak megvezetés. Garancia nincs róla hogy mit oltottak beléd, akkor is ha papíron mutatják, a papír sok mindent elbír, de az emberek hiszékenyek, plusz kognitív disszonancia. Nem baj, hát viseljék akkor a döntéseik következményeit.
nov. 14. 15:22
 16/26 anonim ***** válasza:
34%

Értem én # 14

de tegyük fel tegnapelőtt mérget ittam, oké most a halálomon vagyok

ilyenkor is sokat számít a tudatalatti, mert ha elengedem magam lehet meghalok, de ha pozitív maradok lehet túlélem és még idővel rendbe is jöhetek

nem véletlen mondják még kórházakba is súlyos esetekbe hogy nem olyan nagy a baj, meg a rokonoknak hogy pozitív dolgokat mondjanak a betegnek

a testnek és a szellemnek (ha úgy tetszik lélek) nagyon is számít hogy milyen gondolatokat táplál az ember

viszont minden esetbe a múlt elmúlt, azon változtatni nem lehet

amíg viszont "élünk" a gondolatainkon tuti biztos lehet változtatni (én ezért írtam azt amit)

nov. 14. 17:26
 17/26 Senior Séf ***** válasza:
43%
A tüskefehérje nagyon lassan ürül. Addig a vérben kering. és random helyen megragadva okozhat autoimmun gyulladást.
nov. 16. 19:17
 18/26 A kérdező kommentje:
#17, ezt miből gondolod?
nov. 17. 15:36
 19/26 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, hogy igaz-e amit a 17 ír, de ha igen, akkor a vírusnak erősen kitett környezetben kifejezetten az oltás mellett szól. Hiszen ott oltatlanul szinte biztosan elkapja az ember a tényleges fertőzést is, és az sokkal több tüskefehérjét termel.

Oltottan pedig van esélye nem elkapni, ha mégis, akkor rövidebb a várható lefolyása, tehát kevesebb tüskefehérjét generál a vírus ha oltott valaki.

nov. 17. 17:35
 20/26 anonim ***** válasza:
16. Értem hogy hogy írod, mert ezt én is tapasztaltam, és nem tudok vele vitatkozni, de én a fizikai részére gondolok! Nem mindenki akar és tud ezzel tisztában lenni, nincs is azon a szinten!
nov. 17. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!