Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Igaz, hogy a pfizer vakcina...

Igaz, hogy a pfizer vakcina úgy működik hogy protein tüskéket termel a szervezetünkben?

Figyelt kérdés
Mert akkor nagyon meg vagyok lőve, mert sajnos én be vagyok oltva pfizerrel. Azt ígérték, hogy ezek a tüskék el fognak tűnni, de néhány helyen azt írják nem tűnik el és hogy károsíthatja a testet, felhalmozódásuk pedig vérrögöt okozhat. Tényleg érdemes aggódnom?

ma 08:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom létezik olyan vizsgálat ami ki tudja mutatni a tüskefehérje jelenlétét a vérben. Ha még mindig jelen van akkor engem is érdekelne, hogy ennek mi lehet az oka.
ma 08:58
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Riogatás. Nem tudjuk mit okozhat, de ha ezen parázol azzal csak még rosszabb lesz. Csak pozitívan. A múlt elmúlt, a jövő még nem létezik. Nincs megírva semmi, mindig vannak kivételek, az aggódás miatt viszont csakis rosszabb lehet...
ma 09:13
 3/16 anonim válasza:
23%
Igen van min aggódni , aki megkapta hosszú életre nem számíthat . Az usa-t irányító háttér hatalom élettér nyerésére irányuló népirtás eszköze valójában nem a vírus volt hanem az oltás.
ma 09:18
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát lehet aggódni de tudni kell a tudatalatti dolgok kihatnak idővel, és lehet amúgy nem lenne valakinél baj, de megcsináljátok magatoknak a parával. A múlton mindig kár aggódni, mert már nem lehet rajta változtatni. A mostani gondolatainkon viszont lehet. Nekem ennyi volt a véleményem. Sziasztok :)
ma 09:21
 5/16 anonim ***** válasza:
74%

A vírus is tüskefehérjéket gyártat a sejtjeiddel, sőt saját magát a tüskéivel együtt, míg az immunrendszer el nem pusztítja a fertőzött sejteket.

Az oltás nem tud szaporodni, az is gyártat egy adag tüskefehérjét (amire ráugrik az immunrendszer, elpusztítja a fertőzött sejteket és így megtanulja elpusztítani az igazi vírust is), utána kiürül az egész.

A vírus és az oltás egyaránt okozhat vérrögöt. De a vírus esetén sokkal gyakoribb ez a szövődmény (és az összes többi is). A vírus megcsinál mindent, amit az mRNS oltás, de nagyüzemben.

ma 09:37
 6/16 anonim ***** válasza:

"de néhány helyen azt írják nem tűnik el és hogy károsíthatja a testet, felhalmozódásuk pedig vérrögöt okozhat."

Ezek nem megbízható források.

Ahogy 5-ös írja. Az oltások lényege, hogy a fertőzést utánozzák. A hagyományos oltások során legyengített vagy elölt kórokozóval találkozik a szervezeted. A Pfizernél az volt az újítás ehhez képest, hogy nem az egész covid vírussal, csak egy részével, a vírus felszínén megtalálható a tüskefehérjékkel találkozik a szervezeted.

ma 09:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Én nem értek hozzá, éppen ezért nem akartam beadatni semmit.

Lehet hogy ez is kamu, de az is láttuk, hogy az oltás lószart sem ért, ezért kellett belőle egy 40-edik kör is...

ma 09:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok, hogy a P. oltás után pár nappal lett romokban az egészségem, elsősorban az alvásom, szorongásom. Azóta is kínlódok. Ez 3 éve volt.
ma 09:57
 9/16 anonim ***** válasza:

Jó-jó lehet a vacina káros, de mi a helyzet a vírussal? Honnan is jött a covid? Van erről valami infó? És honnan tudjátok biztosan hogy a vakcina miatt lett valaki rosszul - nem pedig azért mert elkapta a vírust. Mi van ha azok engedték el a vírust, akik csinálták az oltást?

Ez tyúk-tojás esete, csak szólok. Lehet róla vitatkozni, bonyolítani, csak épp sosem lesz vége...

ma 10:04
 10/16 anonim ***** válasza:
27%
Ha oltás után napokkal nálam beütött a krach, és nem voltam beteg, akkor más nem lehet. De tény, ezen már kár filózni.
ma 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!