Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet baj a szívemmel?

Lehet baj a szívemmel?

Figyelt kérdés

Szombat este történt, hogy a szokásosnál sokkal többet ittam és rengeteg kávé is lement mellé + energia ital.

Fent voltam hajnali 3-ig, és a nem túl pihentető alvás után meg is ébredtem 8 óra tájékán.

Egész nap furán éreztem magamat, hol éhes voltam, hol hányingerem volt, így hányni is elmentem. Égett a gyomrom, remegett a kezem. Ettem natúr joghurtot, ami szinte azonnal hatni kezdett és a gyomrom újra a régi lett, este már vacsoráztam.

A fáradtságot észlelve 19 órakor már alváshoz készülődtem, adtam a macskáknak kaját.

Ekkor mintha egy érzéstelenítő injekciót böktek volna belém, lezsibbadt a bal oldalam, ami nem a karomba sugárzott, hanem a mellkasba, hasba. Nem volt fájdalmam, más tünet sem társult ehhez, de mintha az a felem lebénult volna. Halálfélelmem lett, egyből leültem és nyugtatgattam magamat, hogy minden rendben van és csak a kimerültség teszi ezt. Leizzadtam és tenyerem vörös lett és nyirkos.

Nagyon sok vizet megittam és lefeküdtem aludni. Ez volt vasárnap este, azóta nem volt semmi bajom.

Lehet, hogy tényleg csak a fáradtság és a sok alkohol - koffein miatt volt ez?

nov. 13. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak emiatt volt, de ha megnyugtat nyugodtan jelentkezz be egy kardiológiai kivizsgálásra. Jövő nyárra adnak is időpontot...
nov. 13. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Jól szétcsaptad magad, ennyi.

Legközelebb ne igyál ennyi kávét meg alkoholt.

nov. 13. 11:51
 3/5 A kérdező kommentje:

1# :D Sajnos igaz.

2# Kivételes alkalom volt, hogy ilyen sokáig fent kellett lennem, nem is terveztem még egyszer

nov. 13. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezek a szar pörgető italok nem pótolják az alvást, nem alvás helyett kell inni! Ha amúgy is ki van merülve a szervezeted, csak még jobban szétcseszi!

Persze hogy rámehet a szívre!

nov. 14. 05:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mondod…
nov. 15. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!