Lehet baj a szívemmel?
Szombat este történt, hogy a szokásosnál sokkal többet ittam és rengeteg kávé is lement mellé + energia ital.
Fent voltam hajnali 3-ig, és a nem túl pihentető alvás után meg is ébredtem 8 óra tájékán.
Egész nap furán éreztem magamat, hol éhes voltam, hol hányingerem volt, így hányni is elmentem. Égett a gyomrom, remegett a kezem. Ettem natúr joghurtot, ami szinte azonnal hatni kezdett és a gyomrom újra a régi lett, este már vacsoráztam.
A fáradtságot észlelve 19 órakor már alváshoz készülődtem, adtam a macskáknak kaját.
Ekkor mintha egy érzéstelenítő injekciót böktek volna belém, lezsibbadt a bal oldalam, ami nem a karomba sugárzott, hanem a mellkasba, hasba. Nem volt fájdalmam, más tünet sem társult ehhez, de mintha az a felem lebénult volna. Halálfélelmem lett, egyből leültem és nyugtatgattam magamat, hogy minden rendben van és csak a kimerültség teszi ezt. Leizzadtam és tenyerem vörös lett és nyirkos.
Nagyon sok vizet megittam és lefeküdtem aludni. Ez volt vasárnap este, azóta nem volt semmi bajom.
Lehet, hogy tényleg csak a fáradtság és a sok alkohol - koffein miatt volt ez?
Jól szétcsaptad magad, ennyi.
Legközelebb ne igyál ennyi kávét meg alkoholt.
1# :D Sajnos igaz.
2# Kivételes alkalom volt, hogy ilyen sokáig fent kellett lennem, nem is terveztem még egyszer
Ezek a szar pörgető italok nem pótolják az alvást, nem alvás helyett kell inni! Ha amúgy is ki van merülve a szervezeted, csak még jobban szétcseszi!
Persze hogy rámehet a szívre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!