Ha 99% a véroxigénszintem, akkor nem lehet baj a tüdőmmel, szívemmel?
Figyelt kérdés
2023. dec. 20. 08:05
2/11 anonim válasza:
99%? Az több, mint ideális. 95%-ot szoktak mondani, hogy az már teljesen rendben van, és 92%-ot szoktak alsó határnak mondani, ami még elfogadható.
De ez nem zár ki mindennemű szív- vagy tüdőbetegséget, ez "csak" annyit mutat meg, hogy az oxigénháztartásod kiváló.
3/11 anonim válasza:
Őszintén? De, lehet, de ne hipochonderkedj.
4/11 anonim válasza:
COPD-m van és szívkoszorú ér meszesedés. A véroxigén szintem minden mérésnél 96-97 %.
5/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Van, aki fuldoklik 95%-nál, de tudok olyat, aki 40-50-nel elvan - persze nem életvidáman.
6/11 anonim válasza:
#5 "tudok olyat, aki 40-50-nel elvan"
Azért marhaságokat ne írj! Aki 50 alatt "elvan", az már rég kómában van. 50% már pár óra alatt is maradandó károsodásokat tud okozni.
7/11 anonim válasza:
6
Fiam 2 hónapon át volt most ősszel ezen a szinten. Az első 5 hónapjában szintén. Nincsen és nem is volt kómában és ettől nem lett semmilyen károsodása. Igaz, a CRP-je is bőven 350 felett is volt.
8/11 anonim válasza:
Nekem is ennyi volt és kétoldali tüdőgyulladásom volt.
10/11 anonim válasza:
De lehet baj,de az biztos hogy cianózis veszély nem áll fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!