Milyen tüneteket észlelni hasnyálmirigy gyulladásnál, vagy ráknál? Nem a neten található tippek érdekelnek hanem,mikor valakinek az ismerőse érezte az atipikus tüneteket.
Figyelt kérdés
Barátom ebben vesztette életét pár éve .Én is kezdek riasztó tüneteket produkálni.Van egy új anyag a kezelésre,de még nem hivatalos.Aki erröl hallott valamit megírhatná.Nem tudom a nevét a szernek.nov. 9. 10:31
11/14 anonim válasza:
Szia, legjellemzőbb az általában elől jelentkező hasi nyomásérzékenység és fájdalom ami később övszerűvé válik.
Biztosat képalkotóval vagy laborral lehet mondani (nagyon magas amiláz, lipáz, epeuti eredeti esetén ALP és bilirubin is emelkedhet).
12/14 anonim válasza:
2- es cukor? Milyen ertektol gyanús? A laborban melyek azok amik utalhatnak arra,hogy a hasnyalmiriggyel van zűr? Az uh evidens( lenne), de egy kezdodo akarmit is lehet szűrni?
13/14 anonim válasza:
A gyulladasos ertekeknel gondolom ha extrem elteres van, akkor lehet gyanús.
14/14 anonim válasza:
Besargulas, hatfajas az gyanus, bar az mar elorehaladott ugy tudom a raknal:(( epeúti daganatnal biztosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!