Milyen tüneteket észlelni hasnyálmirigy gyulladásnál, vagy ráknál? Nem a neten található tippek érdekelnek hanem,mikor valakinek az ismerőse érezte az atipikus tüneteket.
" Nem a neten található tippek érdekelnek"
Akkor miért a neten kérdezed meg?????
Egyik kollégámnak kb 1 éve volt hasnyálmirigy gyulladása....
Kb ugy kezdödött, hogy 2 napig azt hallgattuk hogy fáj a hasa, háta.
Ő azt hitte valami bélbaj
3 dik nap nem jött dolgozni, mert a mentő vitte el hajnalban otthonról
kb 2 hétig volt korházban, semmit nem ehetett, ihatott gyomorszondával etették iattatták.
Ő utána azt mesélte nekünk hogy irgalmatlanul fájt a hasa és hányt, azért hivott hozzá a felesége mentőt.
Aznap azt mondta neki az Orvos mikor rákérdezett mikor mehet haza... Várjuk meg a holnap reggelt, mert hogy bele is halhat.
Ugy hogy szerintem akinek hasnyálmirigyével van baj annak erős fájdalmai vannak, a hasában, fája háta is.
Aki arra gondol,hogy pszichoszomatikusak a tüneteim,nos azt nem zárhatom ki,de ezek akkor is gyanúsak,mert az emlitett barát már több éve elment.Nem hinném hogy most jön ki rajtam.Annak idején megszenvedtem én is lelkileg,nem tagadom.
Egyébként a közvetlen közelemben ,a lakhelyemen körben a szomszédos házaknál 80 méter sugarú körben 3 személy halt meg rákban. 1 most küzd vele.Persze hogy eszembe jut minden.
6.
Megkèrdezhetem milyen életmódot éltél?
Alkohol, dohányzás? Epéről ment át?
Tudom, hogy megtörténhet olyannal is, aki soha nem ivott egy kortyot sem, csak megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!