Álmomban vélt cselekvésre reagálok, ez alvajárás ami stressztől lenne?
Sziasztok! Kisfiam születése után kezdődött. Azt álmodom, hogy leesik, vagy hogy baj történik vele. Utána kapok, és felkiáltok, hogy jajj. Semmi abj nem történik csak álmodom,szegény férjem rázom. Ő felkel, kérdezi hogy mi van?? Aztán észreveszem magam és alszom.
Ma az történt, hogy a behajlított lábára azt hittem, hogy a gyerek a fejére húzta a nadrágját. Felültem és ráztam, szóltam neki, hogy nézd már, nézd már. Csak ennyit mondtam. Ő elkezdett rázni, hogy mi bajom van, nyitott szemmel álmodok?
Akkor észre vettem magam és nagyon rosszul lettem, hogy mit csináltam. Azt mondta félt mert a semmibe mutogatok, hogy nézd már.
Azóta sem tudok elaludni.
Nagyon stresszes ez az időszak. Nagyon féltem a kisfiam, 19 hónapos. Általában korán kel, volt időszak amikor 4kor, mostanában 5-fél6 körül. Éjszaka még mindig legalább 1x kel enni. Ez eleinte 3-4 alkalom volt. Napközben szokott pihenni de én sokkal többet igényelnék ki vagyok merülve.
Születése előtt nem voltak ilyen problémáim... nagyon el vagyok keseredve, kérlek mondjatok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!