Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Megnagyobbodott fajdalmatlan...

Megnagyobbodott fajdalmatlan lagyeki nyirokcsomo?

Figyelt kérdés
Nagyjabol 3 hete tapintottam ki magamon furdes kozben bal oldalon egy csomot a combhajlatomban. Tobben azt mondtak, hogy ne foglalkozzak vele, majd el fog mulni, de annyira zavart, hogy kertem idopontot ultrahangra. Ma volt a vizsgalat es azt mondta a doktorno, hogy egyertelmuen be van gyulladva a nyirokcsomom de elso korben nem gondolna, hogy barmi rosszindulatu folyamat lenne a hatterben, mindenesetre nezegessem, hogy novekszik e es ha igen menjek vissza kontrollra. Meg mondom oszinten, hogy ez annyira nem nyugtatott meg. Kerdezte, hogy volt e barmi serules a labamon, macskakarmolas vagy hasonlok, mondtam hogy semmi ilyesmi, egyedul meg arra tudok gondolni, hogy szortelenites kovetkezteben gyulladt be, azt mondta hogy az is teljesen elkepzelheto. Eleg konnyen ra tudok stresszelni viszont ezekre a dolgokra szoval felhivtam a haziorvosomat aki azt javasolta, hogy menjek el a sebeszetre, jovohet szerdara kaptam idopontot igy mindenkeppen meg szeretnem nezetni ott is. Sajnos azota mar rengeteg cikket olvastam a temaval kapcsolatban ami csak meg jobban ram ijesztett. Akinek mar volt hasonlo le tudna irni a tapasztalatat? Jovohetig szerintem meg fogok orulni :(
nov. 8. 13:14
 1/1 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem lesz semmi gond, ez a nyirokcsomók feladata. Mindenesetre nem veszed félvállról, ez egy jó dolog. Mondjuk sebész sem fog mást mondani, csak hogy kontrollálni kell.
nov. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!