S. O. S. A megnagyobbodott, fájdalmatlan nyirokcsomók-tünet nélkül- mindenképpen limfoma betegség lehet?!
Kulcscsont feletti árokban a nyirokcsomók--főleg, ha fájdalmatlanok- sokszor sajnos nem szoktak jót jelenteni, mivel azonban neked már több éve ott vannak, ezért gyakorlatilag kizárt, hogy (non-)Hodgkinos lennél, az indolens limfóma meg a mi korunkban ( én is 20 leszek) majdnem 10000%, hogy kizárt.
Egyébként a vérvétel NEM mutatja!!!!!!!!!!!!!! a limfómát, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni, tudok olyanról, aki már 3. stádiumosként (mert agresszív limfómában baromi gyorsan tud rosszabbodni az állapot) adott vért.
De ha a doki megnéz, és alaposan megtapogat (lehetőleg több), aki minden rendben! :) Kívánom, hogy az összes csúfság múljon el!
Biztos nincs semmi bajod, azért a limfóma már rég kijött volna, ha az lenne, de szerencsére neked és nekem sem az :) Én 6 orvosnál jártam a nyirokcsomóimmal, végül az olasz idegsebész barátom közölte velem, hogy nyugodjak le, mert ezek nem rákos nyirokcsomók, hanem egy finom kis kezeletlen mandulagyuszi után maradtak ott.
Élvezd tényleg nyugodtan te is az életet, de nagyon jó, hogy figyelsz magadra, és a tested jelzéseire, mert ezzel- lekopogom, de komolyabb szövődményeket is meg lehet előzni!
Minden jót kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!