Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Normális a 140-es pulzus...

Normális a 140-es pulzus hajmosás/zuhanyzás közben? És a 125-ös pulzus köhögéskor, tüsszentéskor?

Figyelt kérdés

ma 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Zuhanyzáskor, hajmosáskor a meleg víz hatása miatt (egyébként én a hajamat csak langyos vízzel mosom egy ideje, mert nekem a meleg víz hatására mindig eleredt az orrom vére)

Köhögéskor, tüsszentéskor meg a mellkas kitágul, a bolygó ideg felszabadul és ez okozhat magasabb pulzust.

Azt nézd meg, hogy nyugalomban mennyi.

ma 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
ennyire ne legyél mániákus. ZUHANYZÁSKOR NEM MÉRÜNK PULZUSSZÁMOT.
ma 10:44
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 fekvő nyugalmi állapotban 70, ülés közben 98

#2 automatikusan méri az órám. Nem vagyok mániákus de nagyon köszi a figyelmességed:))

ma 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha meleg vízben fürdesz, kitágulnak az ereid, kicsit lentebb is megy a vérnyomásod, a szíved így kompenzál. Nyugi normális🙂
ma 11:09
 5/6 anonim válasza:
Most kíváncsiságból megmertem: nekem 148 zuhanyzas közben. De nekem a nyugalmi is mindig 80-90.
ma 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el az órát! Mérd meg manuálisan!
ma 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!