Nyelési nehézség. ?! Nyelési reflex elvesztés?
Figyelt kérdés
Szorongok. Nagyon sok probléma elért. Évekig szedtem a peritolt. 6 éve öngyilkos lett édesapám. Rá fel évre mintha elzárt volna a torkom na a gondok itt kezdodtek. NEM MEREK NYELNI mivel olyan mintha se le se fel nem menne a kaja. Viszont ha oda tartom a poharat a szamhoz tudok nyelni vagy ha iszok. Nem érzek akadalyt. Stressz minden nap,idegesség. Most megint Peritolt kezdtem el szedni. 42kg vagyok nő 163cm. 48 voltam. Vérkép áprilisban tökéletes. Mi van velem!!? Olyan mintha elmúlt volna a nyelési reflexem… nem jön az inger de hajnalban pl megebredek eszem ágában sincs innivalot hozni ha eszek egy rudit vagy Akármit?! Máskor meg nem merek enni egyetlen egy falatot se inni nélkül.. jaj felek rakos vagyok torokrak stb:/ hipohonder is vagyok… felek az orvosoktol. Mi a fene ez?! :( alig merek enni nehogy megfulladjak…. Innivalo könnyen lemegy gyogyszer bármi de csak ha iszok rá vagy oda tartom az üveget poharat. Mi ez? :( 27/ntegnap 20:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!