Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A feleségem nagyon beteg. A...

A feleségem nagyon beteg. A gyógyításról már szó sincs. Ezt neki még senki nem mondta. (nekem is csak azért, mert kerestem másik orvost). Hogy lehet kezelni azokat az eseteket, amikor olyanokat mond, hogy "nyáron kifestjük a konyhát"?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet "fapofát vágni", amikor hosszú távra tervez? Pillanatnyilag nagyon nehezen kezelem.

nov. 3. 09:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi a helyzet? Van valami fejlemény?

Hogy van a feleséged?

nov. 14. 15:44
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Az jutott eszembe, hogy meg az is lehet, teged probal nyugtatni, miközben ő érzi..:(( sajnalom.
nov. 14. 22:16
 23/27 A kérdező kommentje:
Ma leesett neki is a tantusz. Rögtön tisztábbak lettek a dolgok. Elkezdjük intézni a szükséges dolgokat.
nov. 16. 19:51
 24/27 anonim ***** válasza:
Azt megkerdezhetem, hogy nincs segítseged? Pl.Hospice. Mármint nem hívtad őket?
nov. 16. 23:14
 25/27 A kérdező kommentje:
Még "jól van". A lakásban mozog, a számítógéppel dolgozik. Érdekesen tárgyszerűen kezeli az állapotát. Ez nem jellemző rá. A kisebb problémák esetén "összedől a világ", ami praktikus gondokat is okoz, mert nem tudom, hogy tényleg baj van, vagy leesett/nem elég meleg/túl meleg valami. A hospice még nem került szóba. Valamennyi segítségem van (Tesó, közelebbi és távolabbi szomszédok), de egyenlőre ez is csak alakalmanként szükséges.
nov. 17. 08:41
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Időben kell jelentkezni. Szerintem ne hagyd az utolsó pillanatra.
nov. 17. 09:18
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt próbáld átgondolni, kesőbb hogyan oldod meg a vele való együttlétet, gondolom napkozben dolgozol. A hospistól megerdeklodni az otthoni apolas lehetoseget, vagy mas segítseget igenybe venni.
nov. 17. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!