Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A feleségem nagyon beteg. A...

A feleségem nagyon beteg. A gyógyításról már szó sincs. Ezt neki még senki nem mondta. (nekem is csak azért, mert kerestem másik orvost). Hogy lehet kezelni azokat az eseteket, amikor olyanokat mond, hogy "nyáron kifestjük a konyhát"?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet "fapofát vágni", amikor hosszú távra tervez? Pillanatnyilag nagyon nehezen kezelem.

nov. 3. 09:10
1 2 3
 11/27 Manó11 ***** válasza:
100%
kedves kérdező! édesanyámnak is áttéteket adott a vége felé a daganat. húgomat behívta a doki a szobájába és elmondta hogy már évekbe ne számoljunk. anyu sajnos meghallotta kint a folyosón. de érdekes módon "egész jól" fogadta. nem nagyon panaszkodott pedig erős fájdalmai miatt már hallucinált is a végén. meg persze a morfiumos tapasztól. Persze,szerintem is sejti már a feléséged is sajnos... Lehet,tényleg beszélgetned kéne vele erről. Légy erős,de sírd ki magad mikor nem látják mert nem jó ha magadba fojtod. Sok erőt,kitartást a folytatáshoz szükséged lesz rá!
nov. 3. 13:35
 12/27 anonim ***** válasza:
Magyarul az orvos azzal hitegette ha visszahúzodik a daganat akkor kap olyan kezelest ami meggyógyítja? Elég korrekt..ha ez velem történne én nagyon dühös lennék, hogy nem mondják el a valóságot akkor is ha fáj:((( Durva, de ha mar nincs esely, legalabb tudja egyreszt mi var ra, masreszt fel tudjon keszulni. Nagyon nehez lehet.
nov. 3. 15:27
 13/27 Manó11 ***** válasza:
11 es voltam,irj priviben ha gondolod
nov. 3. 16:47
 14/27 anonim ***** válasza:

Ezt annyira fajt elolvasni....

Nagyon sajnalom, nagyon kivanom hogy legyen megis valami esely

Gyogyulast kivanok, neked pedig kitartast es nagy oleles!!!!

nov. 3. 23:31
 15/27 Manó11 ***** válasza:
kedves kérdező,hogy van édesanyád? te hogy bírod? Sok erőt,kitartást kívánok!
nov. 4. 07:40
 16/27 anonim ***** válasza:

15/15

A felesége, nem az édesanyja.

nov. 4. 13:18
 17/27 A kérdező kommentje:
Mind a kettő, de most csak a nejemmel foglalkozom. Anyu gondjait el kellett engednem, mert sem anyu, sem a tesóm nem vesz róla tudomást. Így én meg nem ugrálhatok (energiám sincs két nagyon beteg emberrel foglalkozni)
nov. 4. 13:22
 18/27 anonim ***** válasza:
Elmondtad már a feleségednek?
nov. 4. 14:56
 19/27 A kérdező kommentje:
Szerintem az onkológus dolga elmondani, én annyit mondtam (az onkológus jelenlétében): "Drágám, nagyon rosszak az esélyeid, de ez (megj: az onkológus által ajánlott kezelések) a legjobb esélyed" (így leírva látom, hogy stilisztikailag elég problémás, de akkor ennyi tellett tőlem)
nov. 4. 15:09
 20/27 A kérdező kommentje:
Most nagy elhatározással próbál gyógyulni, ha az arcába vágom, hogy nincs esélyed, akkor szét fog esni.
nov. 4. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!