Mitől lehet ez? Volt másnak ilyen? Ebbe meg lehet halni? Rettegek
Figyelt kérdés
KB 2 hete a mutatóujjam a bal kezemen le van zsibbadva, de csak a felső része és csak ez az ujjam. Illetve pár napja mintha tűvel szurkálnák, fáj. Mi lehet a baj? Daganat? Nagyon félek.okt. 28. 17:11
1/7 A kérdező kommentje:
Ja külsőleg semmi nem látszik, nem dagadt, nem feketedik, semmi ilyen. És nem is erőltettem meg.
okt. 28. 17:12
2/7 anonim válasza:
Én daganatos beteg vagyok (nyugi, nem attól zsibbad), nekem amikor ilyen volt, a dokim B vitamint és Magnéziumot javasolt, azóta ok.
De lehet neuropátia is, vagy akár, ha idegszál sérül, vagy valamivel elnyomod. Például telefonnyomkodás is okozhat ilyet, ha túlzásba viszed, hiszen akkor monoton a mozgása.
3/7 A kérdező kommentje:
2 Köszönöm. Mielőbbi gyógyulást. Remélem jó esélyed van a teljes gyógyulásra!
okt. 28. 17:22
4/7 A kérdező kommentje:
Ja a Milgammát elkezdtem, de kB halottnak a csók, pedig 6 szeménél tartok.
okt. 28. 17:25
5/7 anonim válasza:
Köszi, de nem gyógyítható. Viszont remisszióban van, teljes életet lehet vele élni, már csak kontrollálni kell.
Egyébként a fentieken kívül sok minden okozhatja. Cukorbetegség, gerincprobléma, keringési zavar, szóval elég sok minden. Egy háziorvosi látogatást megér, ha már két hete fennáll.
De ne a legrosszabbra gondolj elsőként.
6/7 anonim válasza:
A milgamma jó, de ha ideg probléma, az nem pár nap alatt jön helyre.
7/7 Pawel166 válasza:
Carpal-alagút szindróma is lehet, de szerintem mindenképp keress fel orvost, lehetőleg kézsebészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!