Labor után vagyok, eltérő értékekkel kapcsolatban valaki tud segíteni? Háziorvos holnap, többi lent..
Figyelt kérdés
Laboros értékek közül ami eltér: glükóz,(6,3) efgr-epi,(72) keratin kinaz,(188) triglicerid hdl, ldl kol ultraszenz.crp, (11,5)vvérsejt (25). Ami egy kicsit aggaszt az a glükóz, a crp, vvérsejt. Tsh-t nem láttam, lehet, hogy később lesz eredmény. Közel a változókor, néha kiver a víz. Éjjel nagyon melegem van.Tud valaki valami biztatot mondani? Annyira ezek nem kiugró értékek, kérdés kell e velük foglalkozni? Köszönöm.okt. 23. 09:18
1/7 A kérdező kommentje:
Hasi/emlő uh lesz majd, esetleg nőgyógyászhoz is érdemes bejelentkezni?
okt. 23. 09:42
2/7 A kérdező kommentje:
Enyhe fogyást tapasztaltam.
okt. 23. 09:43
3/7 anonim válasza:
A verkep önmagában nem használható diagnosztizálni semmit, a tuneteidet, korodat , betegsegeidet , szedett gyogyszereidet nem ismerve bárki bármit mond, az lehet igaz is, meg hamis is. Ha holnap mész orvoshoz, majd megmondja.
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Az éhomi cukor magasabb kicsivel, de ennyit emelkedhet a stressz miatt is, vagy ha éppen valami fizikai munkát végeztél előtte, futottál a busz után, előző este ettél sok cukrosat, ettél sok szénhidrátot, hirtelen korán keltél, akármi, egyelőre az így sokat nem mond. CRP is magas, de lehet elkaptál éppen valamit, van egy szörtüsző gyulladásod, voltál nemrég fogászaton,stb., ebből sem igazán lehet egyelőre mire következtetni. Ergo most ezek hiába magasabb értékek, ehhez kellene többet tudni.
5/7 A kérdező kommentje:
Előző este 6- ig ettem es aznap nem ettem szerintem sok szenhidratot direkt. Az utobbi idoben viszont sokat ettem peksutibol sajnos. Itt inkabb az a kerdes, hogy erdemes e ilyen ertekkel endokrinologiara menni vagy megcsinaltatni a terh. cukrot vagy kieg. vizsgalatot, gondolom havonta nem kerhet a hazidoki új labort. Viszont en 1 evet nem varnek, annyi plusz, hogy szules utan magasabb volt az inzulinom, de azota csak mindig ehomi erteket neztek.
okt. 23. 11:32
6/7 A kérdező kommentje:
4- es mi az a több?😊Vernyomascsokkentot évek óta szedek.
okt. 23. 11:34
7/7 A kérdező kommentje:
A hba1c is magasabb..
okt. 24. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!