Csúnya, torz, átlagostól eltérő külsővel esélytelen emberi kapcsolatokat kialakítani?
Sajnos igen :(
Nagyon elvont nőnek kell lennie annak, aki a külsőd mögé lát és észrevesz.
Nem tudom ez társadalmi vagy evolúciós. Mindenesetre én nem tudnék leállni kapcsolatba olyannal, akinek valami genetikailag szemmel látható defektje van, mert öröklődhet. Mit mondanék szegény gyereknek? :( Még barátnak oké, de akkor is nehéz, ha folyamatosan feszeng szegény. Persze nem tehet róla.
Le lehet pontozni emiatt, megértem.
Emberi kapcsolat kulalak fuggetlen, ellenben a szerelmi kapcsolatban kicsit szamit a vonzalom - tahat nem art ha vonzo kulseju az ember fia/lanya.
Elonytelen kulsot ellensulyozni lehet kifinomult- vagy egyedi stilussal (akar oltozkodesben vagy viselkedesben).
Ha sikeres valaki ... mar egyaltalan nem szamit a kulso.
Igen.
Én kedves, szorgalmas, azonban csúnya (ezért határozatlan - megtanították, "hol a helyem") vagyok, így senkinek sem kellek, és mindig foghegyről beszélnek velem. Nekem is nagyon hiányzik egy barát (nem párkapcsolat, hanem barátság, "extrák" nélkül).
hasonló vagyok szívesen beszélgetnék veled írj rám ha gondolod.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!