Ti azonos vagy ellenkező neműekkel tudtok mélyebb emberi kapcsolatokat kialakítani?
Párom azonos, én ellenkező. Tehát baráti körünk teljesen fiúkból áll majdnem. Egy lány van rajtam kívül, ő is fiús eléggé. :D
Nagyon sokszor próbáltam lányokkal barátkozni, lehet, hogy bennem van a hiba, de sosem sikerült. Én nem bírom ezt a finomkodós, kényeskedős, helyenként szarkavarós, pletykás, ribiskedős barátságot. És kétféle lányt ismertem. Az egyik a kishercegnő volt, a másik meg a kapcsolatba beleasszonyosodott fajta... Egyik sem volt az, akivel el tudnék beszélgetni éjszakákon át. Nem volt miről.
Nekem nöként az összes barátom férfi, a nökkel csak felületes kapcsolatokat tudok összehozni.
(És mielött valaki belekezd, a férfi barátokkal sosem volt szó többröl, és nem is lesz)
Engem a nők így vagy úgy mindig támadtak vagy lesajnáltak. :D Vagy én voltam a primitív a poénjaim miatt, vagy én voltam a ribnc, mert jobban kijöttek velem a férfi kollégák, vagy trampli voltam, mert nem értettem a mindenféle szépségápolási szarhoz és a divathoz, aztán mindig elhúztak más barátnőikkel részegen rázni meg bzmegolni, amíg én inkább sörözgettem a srácokkal vagy a a párommal lógtam és arról beszélgettem, ami engem érdekelt.
Én mindig gyerekes, lúzer, nőietlen, agyaskodó meg slampos voltam a szemükben, akire lesajnálóan néznek, mikor hangosan nevet, mert fontosabb lenne játszani a nőt... Hát ez van. Remélem, egy napon találok egy hozzám hasonlóan nem nőies nőt, aki előtt nem érzem magam zavarban és nem érzem úgy, hogy kevesebbnek tartanak női értelemben. 😊
Persze neked lehet lányként fiúbarátaid, de ha a párodnak lánybarátai lennének te lennél az első, aki féltékenységtől csapkodna és visítozna.
Vagy a párodnak “cuckold” fétise van? Mert akkor nem szóltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!