Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ki tudja meg mondani az...

Ki tudja meg mondani az alábbi gyógyszerek alapján milyen betegségben szenvedek?

Figyelt kérdés

Ma (2024. október 18.) elvoltam orvosnál. És 12 féle gyógyszert írtak fel! Csak nem tudom melyik mire van. Ime a 12 féle gyógyszer: Zopigen 7,5 MG, Tramadol Zentiva 50 MG, Atorvox 20 MG Filmtabletta,

Metfogamma 1000 MG Filmtabletta, Coverex-AS 5 MG, Covercard 10 MG,

Milurit 100 MG, Neo-Ferro-Folgamma 114 MG, Legalon 140 MG,

Kventiax 25 MG, Mirzaten 15 MG. - Most akkor mi bajom van? És mire kell ennyi sok gyógyszert szednem? És ezzel a sok gyógyszerrel jól lehet lakni? Egyébként egy kisebb vagyont hagytam ott ma a Patikában ezekért a gyógyszerekért!

okt. 18. 17:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Te segítettél, hogy moderáljanak. Pedig a földön nincs, hogy egy napra ennyi gyógyszert felírjanak...és nem találtad el, nem ez a gyenge láncszem. Na gyógyulj, sok sikert!
okt. 19. 13:22
 22/23 Senior Séf ***** válasza:
53%
50 éve háromféle gyógyszernél nem volt szabad többet felírni, mert már nem tudni, hogy mire írod a negyediket; a betegség tünetére,vagy valamelyik patikaszer mellékhatására.
okt. 19. 16:53
 23/23 A kérdező kommentje:
22-es! 50 éve? És akkor mi van most? Egyébként 2-es típusú cukor betegségben, magas vérnyomásban, máj betegségben, és Elalvási és átalvási zavarokban, és egyéb pszichés betegségekben szenvedek! Ezért kell ennyi gyóógyszer!
okt. 20. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!