24 éves lány vagyok sulyos betegsegben szenvedek! és még nem merem el mondani a barátomnak?
24éves lány, vagyok 2 éve, és 7 hónapja élek párkapcsolatban.
A barátom 28 éves.
Nagyon boldogok vagyunk, ma jegyzet el. De itt van a baj, hogy én nemet mondtam neki.
Mult héten tudtam meg, hogy egy rossz indulatú daganat van a tüdömben nem lehet meg müteni mert túl veszélyes lenne megfogok halni érzem 81kiló voltam és most 54 kiló lettem a hajam is hullik nagyon :(( és még nem tudtam a baratomnak ezt elmondani hogy mi a bajom azt mondtam neki, hogy fogyokuráztam és lefogytam! nem tudom hogy kezdjek hozzá, nem akarom azt hogy szenvedjen miattam, és azért mondtam neki nemet mert tudom hogy nem sokára itt a vég :(( a szüleim tudják mindenki tudja csak ő nem. szerintetek mit tegyek elmondjam neki hogy mia baj velem, és hogy miért mondtam neki nemet?
(amugy most nem vagyunk együtt ma szakitottunk,kétségbe estem nem akarom h sajnáljon senki sem, föleg meg ő!) valaki tudna segiteni?
Táplálkozzál rendesen, aludj normálisan, sétálj a szabadban és járj sószaunába.
Nem szabadna, hogy rágódj.
Élj úgy, mintha ez lenne az utolsó napod!
Az igazat pedig írd meg a barátodnak, ha nyomaszt.
Tiszta szívből szorítok érted!
Ugye élsz kedves kérdező?
Bár attól tartok már nem nézed ezt a kérdést:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!