Ki tudja meg mondani az alábbi gyógyszerek alapján milyen betegségben szenvedek?
Ma (2024. október 18.) elvoltam orvosnál. És 12 féle gyógyszert írtak fel! Csak nem tudom melyik mire van. Ime a 12 féle gyógyszer: Zopigen 7,5 MG, Tramadol Zentiva 50 MG, Atorvox 20 MG Filmtabletta,
Metfogamma 1000 MG Filmtabletta, Coverex-AS 5 MG, Covercard 10 MG,
Milurit 100 MG, Neo-Ferro-Folgamma 114 MG, Legalon 140 MG,
Kventiax 25 MG, Mirzaten 15 MG. - Most akkor mi bajom van? És mire kell ennyi sok gyógyszert szednem? És ezzel a sok gyógyszerrel jól lehet lakni? Egyébként egy kisebb vagyont hagytam ott ma a Patikában ezekért a gyógyszerekért!
9.
Az eredménynek első körben nem 12 féle gyógyszernek kellett lennie, hanem 12 db diagnózisnak. Az hova lett?
20-asnak!
Jó lenne ha kicsit moderáltabb lennél! És nyugodtan el hiheted! Mert az orvosok bele látnak az adott beteg EESZT-jébe! Csak más kérdés hogy bele néznek, vagy a legtöbb esetben lusták bele nézni! Mint írtam is, nekem az EESZT-be is vannak hogy milyen gyógyszereket szedek. Tehát az pszichiáter láthatta ha akarta volna hogy a házi orvos zopigent írt fel. És ha a Zopigennel együtt a Mirzatent vagy a Kventiax-ot nem szedhetem. Akkor a pszichiáternek el kelletett volna mondani / magyarázni, hogy melyiket szedjem és melyiket ne szedjem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!