Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ki tudja meg mondani az...

Ki tudja meg mondani az alábbi gyógyszerek alapján milyen betegségben szenvedek?

Figyelt kérdés

Ma (2024. október 18.) elvoltam orvosnál. És 12 féle gyógyszert írtak fel! Csak nem tudom melyik mire van. Ime a 12 féle gyógyszer: Zopigen 7,5 MG, Tramadol Zentiva 50 MG, Atorvox 20 MG Filmtabletta,

Metfogamma 1000 MG Filmtabletta, Coverex-AS 5 MG, Covercard 10 MG,

Milurit 100 MG, Neo-Ferro-Folgamma 114 MG, Legalon 140 MG,

Kventiax 25 MG, Mirzaten 15 MG. - Most akkor mi bajom van? És mire kell ennyi sok gyógyszert szednem? És ezzel a sok gyógyszerrel jól lehet lakni? Egyébként egy kisebb vagyont hagytam ott ma a Patikában ezekért a gyógyszerekért!

okt. 18. 17:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

9.

Az eredménynek első körben nem 12 féle gyógyszernek kellett lennie, hanem 12 db diagnózisnak. Az hova lett?

okt. 18. 20:01
 12/23 anonim ***** válasza:
Valami alapján felírták ezeket a gyógyszereket. Gondolom, hogy volt labor, amiben megállapították a cukorbetegséget, a köszvényt, a vérszegénységet, a máj elégtelen működését és a magas koleszterinszintet. A vérnyomásodat nyilván megmérték és az alapján kaptad a vérnyomáscsökkentőt. Nem így van?
okt. 18. 20:06
 13/23 A kérdező kommentje:
12-es volt ám minden!
okt. 18. 20:10
 14/23 anonim ***** válasza:

13.

Akkor mit túráztatsz minket?

okt. 18. 20:15
 15/23 anonim ***** válasza:
72%
Erről van szó. A pszichiátriai gyógyszereket pedig azért írták fel, mert depressziós (?) panaszaid voltak. Az altatót nyilván azért, mert nem tudsz aludni, a fájdalomcsillapítót pedig nyilván fájdalomra.
okt. 18. 20:18
 16/23 anonim ***** válasza:
53%
Ne kábíts minket az esti meséddel! Itt vannak gyógyszerek amit nem is szabad egyszerre szedni, ráadásul egy pszichiáter ha elkezd gyógyszerezni 2 héten belül látni akar.
okt. 18. 20:27
 17/23 A kérdező kommentje:
16-osnak! "Itt vannak gyógyszerek amit nem is szabad egyszerre szedni" Melyik gyógyszereket nem szabad együtt szedni? Ezt egyik orvos sem mondta! A házi orvosm is, és a pszichiáter is bele lát a az EESZT-be a TAJ számom alatt, hogy milyen gyógyszereket szedek! Akkor meg? "egy pszichiáter ha elkezd gyógyszerezni 2 héten belül látni akar." Mint írtam 2025 januárjában, pontosabban 2025 január 10.-re rendelt vissza! Eleve 3 hónap múlva kontrolt írt rá az ambuláns lapomra! Aztán a recepcióstól kell kérni az ambuláns lap alapján az újabb időpontot. Amit 2025. január 10.-ére kaptam.
okt. 19. 10:41
 18/23 anonim ***** válasza:
16 os vagyok....nem én leszek aki felvilágosít, mit mivel tilos szedni. És ennek a fele se igaz, tartom továbbra is a véleményem.
okt. 19. 10:51
 19/23 A kérdező kommentje:
16-os és 18-asoknak! 100%-ig igaz amit le írtam. De mivel kételketsz ezért lettél le pontozva!
okt. 19. 11:06
 20/23 A kérdező kommentje:

20-asnak!

Jó lenne ha kicsit moderáltabb lennél! És nyugodtan el hiheted! Mert az orvosok bele látnak az adott beteg EESZT-jébe! Csak más kérdés hogy bele néznek, vagy a legtöbb esetben lusták bele nézni! Mint írtam is, nekem az EESZT-be is vannak hogy milyen gyógyszereket szedek. Tehát az pszichiáter láthatta ha akarta volna hogy a házi orvos zopigent írt fel. És ha a Zopigennel együtt a Mirzatent vagy a Kventiax-ot nem szedhetem. Akkor a pszichiáternek el kelletett volna mondani / magyarázni, hogy melyiket szedjem és melyiket ne szedjem tovább.

okt. 19. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!