Valaki segitene a leletem értelmezésében? Orvos kihajtott kb alig beszélt valamit
Figyelt kérdés
A pajzsmirigy jobb lebenye 28x19x62mm , bal lebenye 24x20x65mm, az isthmus 9mm vastag
A parenchyma egyenetlen kontúrú, megtartott echogenitasu és keríngésű, ami mellett számos echoszegény terület különül el.
Tovàbb kell mennem endro-vizsgálatra.
okt. 16. 13:46
1/18 A kérdező kommentje:
Uh vizsgálat volt
okt. 16. 13:49
2/18 anonim válasza:
Hát a pajzsmirigyed az UH alapján rosszalkodik.
3/18 A kérdező kommentje:
Ez nagyon nagy bajt jelent?
Orvos mondta majd azon a vizsgálaton kiderül kell e gyógyszer vagy nem.
Nagyon félek mert csak hétfőn kapok beutalót, kitudja mikorra időpontot..🫤
okt. 16. 13:53
5/18 anonim válasza:
Ne aggódj, ennek alapján nincs semmi baj.
6/18 anonim válasza:
Az echoszegény terület az a Hashimotora jellemző.
7/18 A kérdező kommentje:
Csak az Echoszegény kifejezésre rákerestem és egyből a rákot dobta ki😭
Ha ilyenről lenne szó lett volna mellette "göb" vagy bármi kifejezés és vettek volna mintát?
okt. 16. 15:51
8/18 anonim válasza:
Oh, hogyne... akkor en evek ota rakos vagyok, csak nem kezelnek? Hagyjuk mar, ne parazz.
9/18 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo.
Neked is Echoszegeny teruletet talaltak? Azzal kesobbiekben foglalkoztak, vagy csak a Pmeddel?
okt. 16. 17:00
10/18 anonim válasza:
Az echoszegény terület a pajzsmirigyeden belül van, ahol a gyulladás következtében sérült a pajzsmirigy. Kíváncsi leszek a véreredmenyedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!