Mit tegyek ha nem tudok idegen helyen kakilni?
Kínos kérdés de mostanában nagy problémákat okoz ez a dolog. Több mint 1 hétig kórházban voltam és egyszerűen nem bírtam kakilni hiába jött az inger mire a wcre mentem nem jött semmi. Ezért 1 hétig nem is végeztem el a dolgomat. Viszont puffadtam és nagyon rossz volt, mert éreztem, hogy túl sok bélgáz keletkezik amit szintén visszatartottam. És még az orvosoknak se mertem ezt mondani annyira szégyelltem. Mostmár hazajöttem a kórházból és elmúltak ezek a problémák. De emiatt félek hosszabb ideig idegen helyen lenni.
Mit tehetnék ezellen? :(
Sztem semmit..
Én 26 vagyok, és konkrétan SEHOL nem mentem el nagydolgomra még csak is otthon.
De szerintem ha elkapna téged, vagy akárkit egy hasmenés
Már nemtudnád visszatartani.
Szerintem ez pszichés dolog.
Lehet, hogy valami lelki ok miatt van...
Talán pszichológus tudna ezen segíteni...
Néhányan itt úgy válaszoltok, mintha ez valami 'te hibád, hogy nem tudsz idegen helyen sz. rni'- dolog lenne.
Szerintem nagyon érthető, hogy nem tud. Magasabb intelligencia szinttel rendelkezőek már csak ilyenek.
Aki középkorhoz áll közelebb, bárhol berottyant, mert jobban működik az ösztön benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!