Egy sima náthánál ez előfordulhat?Vagy lehet hogy mégse nátha?
Figyelt kérdés
Már az első napon amikor kezdődött is elég csúnyán köhögtem.Azóta megfejeltem még csúnyább köhögéssel illetve amikor (nem mindig) veszem a levegőt kb olyan hang hallatszik mint egy 20 éve láncdohányosnál.Én soha nem cigiztem.Ma reggelre meg brutál mód leizzadtam úgy keltem felokt. 11. 11:26
1/3 anonim válasza:
Lehet, sőt valószínű, hogy tüdőgyulladásod van. Beszélj a háziorvossal, vagy menj el hozzá, mert súlyossá válhat. Mondd el, amit leírtál, az leizzadást se felejtsd ki.
2/3 Gabi bácsi válasza:
Szamárköhögésed van. Most ez a divat.
3/3 anonim válasza:
Lehet. Ha a kórokozók amit a náthát okozták "lejjebb terjednek" (szoktak!), akkor az könnyen "csinál" garat-, gégegyulladást, hörghurutot. Nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni (szamárköhögés, tüdőgyulladás). Menj le a háziorvosodhoz, hogy hallgassa meg a tüdődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!