Náthánál előfordulhat csak az egyik orrlyuk van eldugulva és bő váladékozás, tüsszögéssel?
Figyelt kérdés
7 napja szenvedek, teljesen kivan már száradva a bal orrlyukam, és semmi javulás. Csak tüsszögök, és fújom az orrom. Voltam már náthás, de az nem korlátozott csak egy orrlyukra. Nem tudom ez nátha vagy más...2019. júl. 23. 20:24
1/9 Ypszilon1980 válasza:
Tipikus idegentest jelenlétére utal, amiket leírtál.
Mindenesetre orrászatra el kéne menni.
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen idegentest! Nem vagyok már gyerek, csak tudom mi megy be - s jön ki - az orromból!
2019. júl. 23. 22:43
3/9 Ypszilon1980 válasza:
Oké, de ez erre utal ahogy leírtad. Próbáld ki a tengervizes orrspray-t, amiből nagy nyomással jön ki a víz, áttisztítja, lehet valami allergén került bele a nyálkahártyába és nem tud távozni.
4/9 anonim válasza:
Nekem és fiamnak is mindig ez van nátha esetén, nekem napok óta egyik orrlyukamból jött csak a váladék, de tegnap kb 10 tüsszentés után mindkettőt ki tudtam fújni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó, ugyanígy vagyok én is. Már úgy bedugult a bal orrlyukam ma éjszaka, hogy az orrcsepp sem használ. Most reggelre jobb lett. Szerintem is nátha, de valami borzasztó agresszív... Most már remélem lassan lecseng a dolog.
2019. júl. 24. 08:21
6/9 anonim válasza:
Igen, elég agresszív, nekem előtte napokig egy felső fogam fájt nagyon, utána jött ez a nátha. Néha semmi nem jön belőle, azután beindul és megtelik 12 zsepi, én csak sós tengervizes sprayt használok. 2 hét is lehet egy nátha sajnos.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem meg a bal fülem fájt, utána dugult el a bal orrlyuk, és indult meg a váladékozás. Még mindig elég xarul vagyok, a mai a hetedik nap mióta elkezdődött. Esküszöm, számolom a napokat, meddig tarthat még :(
Kitartást kívánok Neked, és gyors gyógyulást! Köszönöm a válaszod :)
2019. júl. 24. 14:56
9/9 A kérdező kommentje:
Na, elmentem a fülészetre, ott elküldtek orr röntgenre, s kiderült arcüreg gyulladásom van. Kaptam antibiotikumot, egy másik fajta orr sprayt, és ha minden igaz már hétvégére javulhat a helyzet.
2019. júl. 25. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!