Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Most akkor mitől függ, hogy...

Senior Séf kérdése:

Most akkor mitől függ, hogy valaki rákos lesz-e?

Figyelt kérdés

Az idén két barátom halt meg rákban. 55 és 60 évesek voltak. Mindketten sportos, egészséges életet éltek. Ezzel szemben itt vagyok én, 65 évesen, aki világéletében két végén égettem a gyertyát. Amibe belefogtam azt teljes erőbedobással csináltam, lett légyen az munka, csajozás, bagózás, vagy ivászat. Emellett évtizedekig két és fél óra volt a napi alvásom. 4x volt TIA-m, és a lábízületeim tropák, de daganatnak se híre, se hamva. Apámat 50 éve vitte el a rák, és a rokonságban is aratott szépen az elmúlt évtizedekben. Tehát genetikai oldalról is meg lenne támogatva.

Nem hiányzik, nem is dicsekszem, csak ma kaptam hírt egy harmadik barátomról, akinek napjai vannak hátra. Ma mentem hozzá, vittem egy pontyot, de csak a feleségével tudtam beszélni. Teljesen letaglózott a dolog,ésmagam alatt vagyok.

okt. 9. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Genetika (hajlam) + életmód nagyban meghatározza.
okt. 9. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

10-s.

Hiába eszel te sok zöldséget,gyümölcsöt mikor az atomreaktorok felrobbanásából keletkező sugárzás lecsapódik a földben,és több ezer év mire semlegesítődik.

És míg a csernobili az talán nem érte el idáig,addig a fukusimai-é beterítette az egész földet.

Tehát nincs a földünkön olyan rész ami nem lenne megfertőzve.

Ezért is van ez a sok rákos megbetegedés,és még több lesz mert évtizedek mire előjön a hatása a sugárzásnak.

okt. 9. 18:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Jólesett elmondani, ami a szívemet nyomta. Véleményem szerint egyébként a boltok polcain magukat kínáló, kemikáliákkal ehetővé ügyeskedett élelmiszernek látszó tárgyak felelősek.
okt. 10. 17:52
 14/15 anonim ***** válasza:
#12 Jelentkezz be Elon Musknál, hogy te is a Marsra akarsz költözni.
okt. 10. 20:05
 15/15 anonim ***** válasza:
A rák okozza a rákot.
okt. 10. 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!