Nahát, ha neked jót mutatott (véletlenül), akkor csak jó lehet az összes nem igaz?! 😁
okt. 7. 12:30
22/28 anonim válasza:
Kétszer is tökéletesen ugyanazt mutatta, amit a vérvizsgálat.
Neked mit mutatott? Fogadok nem néztél utána csak elolvastál valami konteot
okt. 7. 12:35
23/28 gago77 válasza:
Én nem használtam soha boltban kapható tesztet. Annyira ugyanis sosem érdekelt a dolog. Viszont ismerősöm van, aki igen. Ő "letesztelte" pár alkalommal a teszteket és hasonló eredményekre jutott, mint ami egyes konteókban van leírva. És neki jobban hiszek mint neked. C'est la vie, Kicsipók! ;)
okt. 9. 10:36
24/28 gago77 válasza:
Ja, igen, én is tudnék dolgokat mesélni neked hogy műxik az egészségügy, mert dolgoztam benne. Akkoriban még sehol nem volt a covid világjárvány, de már akkor is a fejétől rohadt az egész rendszer (nem csak magyarországi szinten) ezért számomra teljesen egyértelmű volt a covid-hiszti kitörésekor, hogy szánt szándékkal van túllihegve a dolog. Nekem nem kellettek hozzá a konteók! ;)
okt. 9. 10:41
25/28 Szervizmérnök úr válasza:
Igen, volt már erről szó, amikor orvos-tudósnak képzeli magát a betegmozgató küldönc és okoskodik, mert az üldözési mániás konteósok mindenhová beszivárognak, ebben ennyi van csak.
Arról nem beszélve, hogy a többség unja már ezeket a konteósokat is, de ők elkeseredetten bizonygatják az igazukat még ennyi év után is, mert nincs jobb dolga neki az életében, mint hülyeségekkel foglalkozni.
Megmondom őszintén, én ezt szimplán betegesnek látom, csak nem fizikailag, hanem határozottan fejben lehetnek a szoftveres problémák.
okt. 9. 11:07
26/28 gago77 válasza:
És te minek képzeled magad ? Nyilván valami látónak, hogy ennyire tudod ki mivel foglalkozik 😁
okt. 10. 00:52
27/28 anonim válasza:
1,5 hete lettem beteg, megmaradt a rekedtség és száraz köhögés. Ezzel mit lehet még kezdeni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!