Annak mi az oka, hogy minden betegséget elkapok, (nátha, influenza, covid, hányós - hasmenés) de 2-3 nap alatt meg is gyógyulok teljesen?
Tehát akármelyik családtagom lebetegszik, (általában egy hétig szokott tartani, néha 10 napig is)
szinte törvényszerűen elkapom. De tényleg, mindig.
Legutóbb is ez történt, és már előre tudtam, hogy hamar meg fogok gyógyulni. Szombat koradélután kezdődtek az általános tünetek, mint torokfájás, majd köhögés és orrfolyás. Ma estére már semmi bajom sincsen, pedig reggel még kicsit éreztem a torkomat.
Ellenben a párom múlthét hétfőn érezte az első tüneteket és ő jelenleg is köhög. Mint mondtam, ez nem az első eset, úgy vettem észre, hogy évek óta ez a helyzet áll fenn.
Gyenge az immunrendszerem, ha egy beteggel való találkozás után egyből elkapom, nem? De akkor miért gyógyulok meg 2-3 nap alatt?
Úgy van a szóval most hogy anno a gonosz médiából a COVID miatt eltűnt az influenza.....
... Most már ott tartunk hogy azt influenza is mindig kamu volt. Nyilván akkor is amikor 2 hétig úgy fájt minden tagom tőle 1995-ben, majd 2014-ben, hogy mozdulni alig bírtam, étvágyam nem volt, kihánytam a kávét, stb. Ja és 39,8 fok láz kísérte, de biztos csak a démonok küldték rám és nem kórokozó okozta....
Na menj már
"Úgy van a szóval most hogy anno a gonosz médiából a COVID miatt eltűnt az influenza...." - Ha ezzel azt akarod mondani, hogy nem kicsit gyanús, hogy pont akkor ment le az "influenzások" száma 0-ra, amikor a kamuvidos propagandát beindították, akkor igazad van.
"Most már ott tartunk hogy azt influenza is mindig kamu volt." - Mindig is ott tartottunk, csak az utóbbi évekig szinte senki nem nézett utána, mert nem volt rá oka. Így pedig nem is derülhetett ki a legtöbbek számára, hogy minden "járvány" egy nagy kamu volt. Az anekdoták pedig nem minősülnek érvnek. Senki nem tudja biztosan, mitől voltál rosszul anno pár hétig, beleértve téged és az orvosodat is. Az az egy biztos, hogy nem valami légi úton terjedő, láthatatlan, gonosz vírustól, ami megrögzötten próbálja kiirtani az emberiséget, ami amúgy valahogy évezredeken át nagyon jól megvolt holtások nélkül, a létszáma pedig folyamatosan növekedett...
Nem ment le nullára akkor az influenzások száma.
Sehol nincsen olyan forrás ahol az lenne írva, hogy pl 2020-ban men violent senki influenzás vagy ne halt volna bele.
Amúgy én 3x vontam VALÓSZÍNŰLEG influenzás és elég nehéz olyanból csinálni statisztikát ami laboratóriumi, bármiféle teszt megerősítés nélkül, tünetek bemondására volt valószínűleg influenza
Egyik esetben kellett kérnem orvosi igazolást, a papírra nem is írták, hogy influenza hanem azt hogy influenza-szerű.
Amúgy már régebben is tűnődtem azon, hogy honnan veszik a statisztikai számokat, pl arról, hogy egy-egy évben mennyi influenza A,B, vagy éppen C okozta fertőzés, megbetegedés volt amikor laboratóriumi vizsgálat nélkül lehetetlen megmondani, hogy a beteg melyik típustól beteg.
Ha jól emlékszem létezik D típus is, de attól általában nem betegednek meg az emberek de nem vagyok biztos benne, régen olvastam most nem nem nézek utána.
"Sehol nincsen olyan forrás ahol az lenne írva, hogy pl 2020-ban men violent senki influenzás vagy ne halt volna bele." - Konkrétan hivatalos adatok alapján 1% alá csökkent az arányuk több, mint egy évre...
Jé, működik a tudományos álláspont (megint)
Mask wearing, social distancing and other steps to stop COVID-19 have also curtailed influenza.
Javaslom az alábbi angol idézetet is megérteni.
A bevezetett korlátozások lám lám lám, csökkentették az egyéb fertőző betegségek terjedését is ami ugye NYILVÁNVALÓ.
Igen lecsökkent, de nem lett nulla.
Összehasonlítás: az oltottak hány százaléka halt bele az oltásba?
Hát "valamivel" kevesebb mint 1%...... Mégis azt a talán egy tízezred százalékot is elfogadhatatlanul magasnak tartják azok akik okoskodnak.
Pedig az influenzára adott statisztika szerinted 0, de az annak tízezredrésze az már az elfogadhatatlanul magas kockázata az oétásoknak (pedig szerinted az nulla a másik helyen)
Az az egy évnyi "kimaradás" akkor volt, amikor a kamuvid elvileg végig tombolt. A kettő terjedése módja ugyanaz kéne legyen. Akkor hogy tűnt el az egyik szinte teljesen, míg a másik nagyon jól megvolt? Amúgy az sem igaz, hogy a cikkben írtak miatt tűnt volna el, mert ha megnézed a grafikont, már az intézkedések előtt zuhanóban volt az esetszám.
"Összehasonlítás: az oltottak hány százaléka halt bele az oltásba? Hát "valamivel" kevesebb mint 1%...... Mégis azt a talán egy tízezred százalékot is elfogadhatatlanul magasnak tartják azok akik okoskodnak." - Akkor lenne "elfogadható", ha az állítólagos betegségnek ennél magasabb lett volna a halálozási aránya. Csak az a baj, hogy az a nem idős és már amúgy is haldoklók körében 0% volt...
8. Úgy, hogy a COVID R száma jóval nagyobb volt mint az influenzáé.
Könnyebben fertőzött. Könnyebb volt elkapni (ráadásul észrevétlenül, tünetek nélkül)
Még mindig nem tudom, hogy te melyikben hiszel az alábbiak közül.
Nem volt, nincs covid, csak kitaláció volt;
Mesterségesen szabadították ránk, de volt;
Volt de túlreagálták;
Valami volt de az 5G okozta;
Lapos a föld is, mert ENSZ logo.....
"Könnyebben fertőzött. Könnyebb volt elkapni (ráadásul észrevétlenül, tünetek nélkül)" - Tehát a maszk az influenza ellen védett, de a kamuvid ellen már nem? Akkor minek kellett hordani?
"Még mindig nem tudom, hogy te melyikben hiszel az alábbiak közül." - Ha a "kamuvid" szóból nem jött le, nem tudok segíteni.
"Lapos a föld is, mert ENSZ logo." - Nem amiatt lapos. Ajánlom figyelmedbe: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!