Annak mi az oka, hogy minden betegséget elkapok, (nátha, influenza, covid, hányós - hasmenés) de 2-3 nap alatt meg is gyógyulok teljesen?
Tehát akármelyik családtagom lebetegszik, (általában egy hétig szokott tartani, néha 10 napig is)
szinte törvényszerűen elkapom. De tényleg, mindig.
Legutóbb is ez történt, és már előre tudtam, hogy hamar meg fogok gyógyulni. Szombat koradélután kezdődtek az általános tünetek, mint torokfájás, majd köhögés és orrfolyás. Ma estére már semmi bajom sincsen, pedig reggel még kicsit éreztem a torkomat.
Ellenben a párom múlthét hétfőn érezte az első tüneteket és ő jelenleg is köhög. Mint mondtam, ez nem az első eset, úgy vettem észre, hogy évek óta ez a helyzet áll fenn.
Gyenge az immunrendszerem, ha egy beteggel való találkozás után egyből elkapom, nem? De akkor miért gyógyulok meg 2-3 nap alatt?
Szóval nem tudjátok mitől létezik az influenza betegség amelynek eléggé egységes tünetei vannak, tehát NEM TUDJÁTOK, hogy mi okozza, DE kijelentitek, hogy nem egy láthatatlan valami.
Én meg kijelentettem, hogy lélegezni nem láthatatlan oxigénből lélegeztek, hiszen amit nem lehet látni az nálatok nincsen..........
Először is, én nem állítom, hogy létezik bármilyen fertőző betegség, beleértve az influenzát. Ha kimész a hidegre és kicsit náthás leszel és köhögsz párat, van rá kb. 90% esély, hogy ha orvoshoz mész, diagnosztizálnak vele és elküldenek holtakozni, úgyhogy ennyit a modern "orvostudományról". Másodszor pedig, még a hivatalos verzió szerint sincsenek "egységes tünetei", mert a kamuvidos cirkusz alatt pont azt hangoztatták, hogy mennyire könnyű összetéveszteni az influenzával.
12, na ez egy óriási ökörség.
Ha diagnosztizáltak vele, akkor már teljesen felesleges oltani, ezért NEM IS KÜLDENEK oda.
Különben vírus okozta betegségek általában (értsd, az esetek túlnyomó többségében) úgy gyógyulnak, hogy különösebb kezelés nélkül.
Nem küldenek vele a gyógyszer maffiához.
És mellesleg lehet, nagyon lehet, hogy konkrétan nem is diagnosztizálják.
Nekem anno mindenféle teszt nélkül írták papírra, hogy influenza-szerű megbetegedés.
Nem küldtek oltani, nem írtak gyógyszert.
Szóval amit írtál, full alaptalan.
"Ha diagnosztizáltak vele, akkor már teljesen felesleges oltani" - Ha elmúltak a tünetek, akkor mehetsz holtakozni, nyilván.
"Különben vírus okozta betegségek általában (értsd, az esetek túlnyomó többségében) úgy gyógyulnak, hogy különösebb kezelés nélkül. Nem küldenek vele a gyógyszer maffiához." - Alapból azért megy valaki orvoshoz ilyenekkel, hogy felírasson valamit...
"És mellesleg lehet, nagyon lehet, hogy konkrétan nem is diagnosztizálják. Nekem anno mindenféle teszt nélkül írták papírra, hogy influenza-szerű megbetegedés. Nem küldtek oltani, nem írtak gyógyszert." - Ez a diagnózis... Az más kérdés, hogy mivel nem létezik a betegség, az orvos is tisztában van vele, hogy nem szükséges senkit vizsgálni, csak rá kell írni a papírra, hogy meglegyen a kamujárványhoz a kvóta.
Tisztában vagyok vele, hogy "megelőzésre" adják, de attól még javasolni fogja az "orvos", hogy adasd be, amint lehet (a tünetek elmúlása után).
Amúgy ez megint a hamis próféta esete... Régen az ilyenek azzal hülyítették az embereket, hogy a Nap azért jön fel reggel, mert ők a varázslatukkal elintézték, hogy jöjjön. Ma az ilyenek a WHO-ban és a CDC-ben dolgoznak (meg az őket 100%-ban kiszolgáló fősodratú médiában), és minden orvos tőlük kapja az utasításokat. Én gyerekkorom óta semmivel nem voltam beholtva, mégis egészségesebb vagyok, mint bármelyik holtott, és még sarcot sem kell fizetnem a sarlatánoknak...
Úristen,
Neked van szavazójogod?
Nem is azért mentem orvoshoz influenza tünetekkel évtizeddel COVID-19 előtt, mert gyógyszert akartam iratni, vazze, munkahelyen kellett igazolás, hogy miért nem megyek dolgozni.
Internet már régen létezett, bárki elolvashatta, hogy nincsen rá gyógymód csak, pihi, sok víz, kb semmi más.
Később sem mondták, hogy menjek oltatni magam.
AKKOR SEM MONDTÁK HA TE AZT HISZED HOGY IGEN.
Szóval a helyi járványokat vajon mi okozza, ha biztosan nem egy láthatatlan valami? Amikor sokan UGYANÚGY betegednek meg ahol egyértelmű, hogy egymástól kapják el....
Tehát szerinted nem léteznek fertőző betegségek.....
Ezek után várod, hogy bárki komolyan vegyen (értsd, bárki aki nem a konteó egyház birkája).
Ja plusz: ti lebirkáztok olyat aki hivatalos tudományos álláspontot hisz el és "követ", de ti ugyanolyan birkák vagytok csak egy másik nyájban.
"Nem is azért mentem orvoshoz influenza tünetekkel évtizeddel COVID-19 előtt, mert gyógyszert akartam iratni, vazze, munkahelyen kellett igazolás, hogy miért nem megyek dolgozni." - Mások meg nem.
"Internet már régen létezett, bárki elolvashatta, hogy nincsen rá gyógymód csak, pihi, sok víz, kb semmi más." - Ennek ellenére nagyjából mindenki szedi rá a lázcsillapítót és társait...
"Később sem mondták, hogy menjek oltatni magam." - Folyamatosan mondják, legfeljebb nem ők személyesen, hanem a feletteseik (CDC, WHO) a médiabirodalmukon keresztül.
"Szóval a helyi járványokat vajon mi okozza, ha biztosan nem egy láthatatlan valami? Amikor sokan UGYANÚGY betegednek meg ahol egyértelmű, hogy egymástól kapják el..." - Nincsenek "járványok." A környezeti hatásoktól (pl. vízszennyezés, vagy fontos élelmiszercsoportok hiánya miatt) tudnak tömegesen megbetegedni közösségek.
"Tehát szerinted nem léteznek fertőző betegségek..." - Nem "szerintem", szakemberek szerint. [link]
"Ja plusz: ti lebirkáztok olyat aki hivatalos tudományos álláspontot hisz el" - Bárkit lebirkázok, aki dolgokban "hisz", mert megérdemli. A vallás konkrétan kivétel, mivel arról legalább nem állítja senki, hogy tudományos alapja van.
17.
Ennyi ökörség egy kommentben.....
Hozzád legközelebbi pszichiátriai intézet várja a látogatásodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!