Vajon melyik lehet a rosszabb, a mentális betegség vagy a szervi, testi betegség?
Figyelt kérdés
A mentális betegség pld. a szorongás, pánikbetegség, szociálisfóbia stb.szept. 27. 13:51
1/11 anonim válasza:
A depresszió például a tartós munkaképtelenség második legyakoribb, vagy újabban már legyakoribb oka.
És ez csak az egyén szintje.
A családi terhek, a gyerekek nehézségei, az öngyógyításból fakadó alkoholizmus még jön hozzá.
Szerintem ez a legrosszabb, amikor a saját gondolataid csalnak meg.
3/11 anonim válasza:
Mindkettő van, nem tudok választani. De tény, hogy a fizikai bajom generálja a mentálisat.
4/11 anonim válasza:
Mentális hozta a fizikai betegséget /daganat/. Viszont, lehet fura, de a depresszióból nem tudtam kilábalni. A másikból sikerült.
5/11 anonim válasza:
Van testi és mentális betegségem is.
A mentális sokkal rosszabb.
6/11 anonim válasza:
A mentális. Ráadásul őket még hülyének is nézik, hogy ne hisztizzenek már, míg a fej- vagy derékfájás szinte már elvárás egy átlagembertől, ha nem akar kilógni a csapatból.
7/11 anonim válasza:
A mentális. Főleg a bipoláris zavar. Tudom mivel lassan 10 éve ebbe szenvedek. Ez egy pokol. Nem lehet vele teljes életet élni.
8/11 A kérdező kommentje:
Pedig sokszor mondják hogy örülj hogy van két kezed, két lábad, van hol lakod, van mit enned
szept. 28. 11:07
9/11 anonim válasza:
7es vagyok. A szociális fóbia is borzaszto. Ebbe is szenvedek. Dolgozni táraságba kizárt dolog.
10/11 anonim válasza:
Amúgy mindekettő szörnyű, de valójában midkettő testi betegség is. Hiszen a mentális problémák sem a levegőben léteznek meg a százhuszonnegyedik dimenzióban, hanem csak az agyunk rossz felépítésében. Szinte minden betegség genetikai, kivéve ha, súlyosan bántalmaznak hosszú ideig lelkileg, vagy valami baleset történik veled eltöröd a kezed, bár még ott is közbeszól a genetika mert ha jó erős géneket örököltél akkor lehet el se töröd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!