Advil ultra forte vagy algoflex rapid forte a jobb gyulladáscsökkentő?
Igen tudom, hogy mindkettő ibuprofen, de pl az Advil ultrához az van írva, hogy 8órán át hat. Az Algoflexre nincs.Nem szedtem még egyiket sem.Csak diklofenákot, de azok nem voltak korábban sem elég hatásosak.
Emiatt választanám az ibuprofent, úgy tudom az erősebb.
Gyulladáscsökkentésre kell.
Nem tudok dönteni, azt szeretném, hogy tutira hasson.
Szóval melyiket javaslod javasoljátok inkább??
Nézd a hatóanyag mennyiséget, melyik magasabb. Az Advilra szavazok. Az ultra forte, a másik csak forte. Bár ez csak egy cimke, lehet semmi jelentősége.
Viszont az algoflex a rapid jelző miatt a gyors felszívódásra és gyors hatásra ment rá, nem a hosszú,folyamatos hatásra
.
Mindkettő 400 mg-os. Az ultra arra utal, mint a rapid: zselékapszula ami gyorsabban felszívódik. Neked tényleg ez kell? Mert van más cégtől Ibuprofen sokkal olcsóbban, csak az nem fancy zselékapszula, hanem sima tabletta.
(Amúgy pár évvel ezelőttig a sima Algoflex is 400 mg-os volt, a forte 600-as, Advilból a sima 200-as, a forte 400-as. Ne a fantázianévvel foglalkozz, a hatóanyagot nézd.)
Elvileg a segédanyagok befolyásolhatják a hatást, de az meg tök random, hogy melyik cégé válik be, ha ilyen szinten érzékeny vagy rá.
Azért akartam mindenképp kapszulát mert kevésbé bántja a gyomrom.
Diklofenáknál pl tablettánál volt savam, kapszulát bírta.
Viszont nem volt hatékony.
Persze gyomorvédőt szedek.
Végül Advilt vettem, azt hittem bomba erős lesz, de ma délutántol estig 2szemet is bevettem belőle. 1 du 13h, 1 meg 20h-kor.Azt gondoltam erősebb mint a cataflam.
Makd kiderül pár napon belül hatékonyabb e 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!