4hete rekedt vagyok. Jeges üdítőt ittam akkor kezdődött,szedtem gyulladáscsökkentőt, antibiotikumot,de nem javulok.Gégész nem tudott segíteni.Szeretnék másik dokihoz is elmenni.Tudok ajánlani BP-n nagyon jó Gégészt ?
Figyelt kérdés
4hete fennálló rekedtség#Fül-orr gégész# BP# Kit javasoltok?#4hetes rekedtség # Prof Fül orr gégészt keresek
szept. 15. 00:28
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem a bal oldali hangszalagom évek óta paramedián állásban van. Csak a jobb oldali mozog. Ezért nagyon fontos lenne mihamarabb egy másik orvoshoz is elmennem, mert a levegőm is kevesebb.
szept. 15. 00:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!