Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a fülemmel?

Mi lehet ez a fülemmel?

Figyelt kérdés
Kb 2-3 napja kezdődött. Napjában többször is furcsa érzést érzek a jobb fülemben. Nem mélyen, sokkal inkább előről. Nem olyan kellemetlen érzés, nem is fáj, hanem olyan, mintha lenne ott valami, vagy mászna valami. Pár pillanatig van, aztán elmúlik. Zúgni egyáltalán nem zúg, ezen kívűl tényleg semmi problémám nincs vele. Mi lehet? Kissé hipochonder vagyok, szóval nyugtalan vagyok már egy ideje. Elnézést ha rossz a kategória esetleg.

szept. 16. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyent én is szoktam érezni, de fogalmam sincs mitől. Én betudtam az idegeknek, mert tapintásra semmi, fájni nem fáj, látni nem látok semmit. 🤔
szept. 18. 00:16
 2/5 A kérdező kommentje:
1#, sok mindent én sem találtam róla neten, maximum annyi használhatót hogy vagy stressztől van ez, vagy pszichés eredetű. Bár nálam egyik se játszik szerintem. Én most paraffin olajjal próbálgatom gyógyítani, meglátjuk mi lesz.
szept. 18. 08:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Én mondhatni elég sokat fülhallgatózom, szóval én ezt tudnám elképzelni, talán túl hangosan hallgatom rajt a zenét vagy ilyesmi.
szept. 18. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Megnyomhat a fülhallgató is valami ideget vagy érzékeny pontot, és időnként előjöhet ettől ilyen fantomérzés.
okt. 4. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es, lehetséges, ugyanis elég sokat fülhallgatózom
okt. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!