Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a fülemmel?

Mi lehet a fülemmel?

Figyelt kérdés

2 éve szenvedek a bal fülemmel. Először fülkürthurutot kaptam ami miatt ledugult, kellemetlen volt. (Valószínű klíma miatt). Utána sokszor megszédültem, bizonytalan voltam. Nyaktornát mondtak, meg hogy fújjam az orrom. Aztán megint, és kiderült orr melléküreg gyulladásom van. Január óta voltam CT-n, 2 fül orr gégesznél ahol kaptam orrsprayt ami semmit nem ér egy idő után. De pár hónapig jó volt. Viszont mostmár 1 hete szédülök a bal fülemre. Olyan fura érzés. Mintha meglökne valaki. Nem tudom rendesen leírni, néha mintha 1-1 pillanatra a szívem hallanám a fülemben. Vagy a még jobb hasonlat, biztos volt nektek is hogy ültök autóban vagy vonaton és a lehúzott ablaknál ahogy gyorsan elmentek fák vagy autók mellett van ez a hang. Na pont olyan. Orrsparyzek, allergia gyógyszer semmi. Sajnos most nincs azonnal lehetőségem dokihoz menni. Ez a hőség is rátesz egy lapáttal. (Nem klímázok otthon pedig van, de biztos nem tenne jót neki)

Köszönöm

2024. júl. 12. 21:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a belső fül CT negatív lett és a f-o-g szakorvos a fizikális vizsgálattal ("kis tölcsérrel, fénnyel belenéz) se talált semmit, akkor tympanometria, otoneurológiai vizsgálat és hallásvizsgálat jöhet szóba.
aug. 19. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!