Mi lehet a fülemmel ?
4#
Engem elhajtottak hogy nem sürgősségi. Eldugult a a fülem. Nem hallok rá. Kaptam időpontot 3 hét múlvára. Nekem valószínűleg zsírdugó alakult ki, ahogy a medencébe ugrottam.Egy fülmosás megoldaná, ha megcsinálnák.
Bementem fülészetre idopont kell azt mondták ez lehet akár 3 hét is. Vagy beutaló kell háziorvostól. De fulészet is csak hétfőnként van.
Sürgősségire lehet ezzel menni ?
Egyébként ha kicsit mozgatom a fülem a kezemmel és úgy tartom akkor addig visszajon a hallásom. Amint elengedem újra bedugul.
Szia. Én ma jártam ezt végig. Tegnap elmentem az sztk ba. Ott nincs rendelés 2 hónapig.ott mondtàk hogy menjek be a területileg illetékes kórházba. Mondjam el hogy nem hallok, fáj a fülem. Bementem persze el akartak küldeni. Menjek hàziorvoshoz. Mondom a háziorvos is szabadságon. Így nagy nehezen beírtak. 6 órát vártam. De kimosták a fülem. Az enyém vérzett is már belül.hajmosásnál belement a víz a fülembe és egy fülzsír dugó alakult ki.
Egyébként ha kicsit mozgatom a fülem a kezemmel és úgy tartom akkor addig visszajon a hallásom. Amint elengedem újra bedugul. Szintén ez volt nálam is. Erős hallásvesztéssel és fájdalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!