Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Neuropátiás labujj műtét után...

Neuropátiás labujj műtét után mitől fáj ennyire?

Figyelt kérdés
Sajnos orvosok nem tudtak rá válaszolni ezért kérdezem itt. Polineuropátiám van vélhetőleg örökletes. 15éve körülbelül. 12éve műtötték a nagylábujjam. Azóta napi többszöri nagyon erős fájdalmat érzek benne. (Minden kéz és lábfej zsibong szúrkod 0-24-ben) A lábujjak viszont sokszor annyira fáj hogy rá lépni sem tudok húzó lüktető nyilaló fájdalom. De van, hogy ülve is fáj vagy fekve, aztán ez enyhül majd újra fáj. Ha rá teszem kezem üléskor tehát rá támaszkodok, vagy magas széken űlök ami szorítja vérkeringést is elkezd fájni. A műtét helyén. Szerintetek mi lehet ez? És milyen gyógyszer segíthet? (Körömágyműtét volt). Köszönöm.

#fájdalom #műtét #Polineuropátia
szept. 13. 08:38
 1/3 Gabi bácsi ***** válasza:
Miért kellett a körömágyat műteni ?
szept. 13. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Mitől van plyneuropátiád? Cukros vagy? Megröntgenezték a fájó lábujjadat mostanában? Elképzelhető, hogy csonthártyagyulladás miatt van ez a fájdalom.
szept. 13. 10:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem cukros neuropátiám van. Rejtett cukrom sincs. Annó röntgenezték mert folyton oda jártam a műtő sebészhez. Nem talált gondot. Magán orvos sem talált problémát. Benőtt kétoldali körömágy műtét volt. Köszönöm szépen a tippet. Megnéztem milyen a csonthártya gyulladás. Valószínűleg nem az, mert ha nyomkodom ott bármilyen erősen nem fáj. Inkább gondoltam fantom fájdalomra, bár nem biztos de a neuropátia vonalán tudom elképzelni a problémát. Sajnos a neurológus nem igazán tudott rá válaszolni egyiksem. Gondolom mivel neuropátiás járásom is van tehát igen súlyos ezért nem tulajdonítanak annak nagy figyelmet. Plusz mondták nekem a dokik hogy ezt még nem olyan régen kezdék kutatni jobban ezt a betegséget így rengeteg mindenre nem tudnak még válaszolni.
szept. 13. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!