Megtört epevezeték miatt műtét? Epés tapasztalatokat várok.
Szép napot! (az enyémnél jobbat).
Megint szenvedek az epémmel hétfő este óta.
Évek óta ez megy de általában nem vészes de most napok óta elég rosszul vagyok (hanyinger, epes bofoges, puffadás, brutális szomjusag, hasmenés homokszinu szeklettel, van amikor remegek mint a kocsonya fél órát, nagyon rossz közérzet, van amikor a vernyomasom megy fel tőle, hasi fájdalom (néha elég komoly..).
Voltam már sok orvosnál, kb csak legyintenek rá. Elküldenek hasi uh-ra ahol mindig megállapítják, hogy meg van törve az epevezeték de az "nem baj" szerintük.
Szóval a kérdésem innen kezdődik.
Esetleg van itt olyan akinek szintén meg van törve az epevezetéke? Ő neki vannak panaszai? Esetleg megműtötték?
Bármi hasznos tanácsot is szívesen várok.
Fun fact: a napi első étkezés a legrosszabb.
Aludni csak hason tudok sajnos ami lehet még jobban elzárja a vezetéket.
Üdv: Dávid
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy volt már gyomortükrözés mintavétellel, vastagbéltükrözés, hasi CT kontrasztanyaggal, mindenféle ételallergia teszt.
Mindenhol minden rendben van.
Ezért tudok én már csak erre a vezeték problémára gondolni ami epepangást okoz 😓
Ha fiatal vagy és nem alkoholista akkor én nem aggódnék a rák miatt :)
Azóta már "jól" vagyok... majd 2 hét szenvedés után.
Jobban odafigyelek a diétára és egyelőre ennyi.
36 vagyok 🙂
Orvosnál most nem voltam, de jó eséllyel attól volt az epepangás.
(meg persze, hogy előtte bezabáltam mindenféle epebaxó kaját + pia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!