Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bementetek volna suliba vagy nem?

Bementetek volna suliba vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég beteges vagyok sajnos még gyakorlatom is van bölcsődések között. Marfarin nevű véralvadásgátlót szedek és rengeteg vért veszítek a női dolognál ami most is van. Mostanában (nyáron is nem a suli miatt) nem nagyon van energiám,fáradt vagyok állandóan és nem is tudok úgy pihenni. Pár napja kijött a számban az afta és a lényeg,hogy tegnap sem voltam suliban meg most hazajöttem,mert egyszerűen nagyon rosszul lettem. Tényleg szeretem ezt az iskolát (a régit utáltam) és nem akartam hiányozni főleg nem a 2.héten,de hányingerrel, szédüléssel nem akartam bemenni.

Anyukám pár hónapja nem dolgozik és tegnap volt a szülinapom is és nem azért nem mentem be,hanem akkor sem éreztem jól magam,sőt egész hétvégén az ágyat nyomtam mert semmi erőm nem volt. És anyukám mindennek elhordott,hogy nem lesz belőlem soha senki meg hogy nincs semmi dolgom nekem nem lehetnek problémái,ő 32 éve dolgozik és most ez a pár hónap semmi hogy otthon van...meg ilyesmi...és lelkiismeret furdalásom van,hogy nem mentem be és tegnap is ez volt...kérlek normális választ írjatok. Holnap már szeretnék menni,tudtok esetleg valami tippet adni vagy tanácsot?

szept. 10. 07:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki belekötne,nem úgy vagyok beteges,hanem úgy értem,hogy az utóbbi 3-4 évben sokat voltam beteg. Gyulladások. Pl mandula,garat stb és ez többször.
szept. 10. 07:50
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Miért kell Marfarint szedned? Volt mélyvénás trombózisod?
szept. 10. 07:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Találtak egy szív betegséget és hogy ne kelletkezzen vérrög. Szívizmom nem úgy dolgozik ahogy kéne vagy valami ilyesmi. Elég nehéz elfogadni a betegséget nekem,csak anyumat nem nagyon érdekli,apa meg csak annyit mond rá,hogy el kell fogadni,de nem olyan könnyű. Főleg,hogy sok mindentől azért még kellett válnom,mert ugye a vérzés. Meg edzést is alacsony intenzitásút csinálhatok,de sokszor attól is rosszul vagyok stb stb
szept. 10. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Nem, nem mentem volna be. Anyukádnak nincs igaza. Amennyiben nem szoktál lógni, betegen tényleg nincs értelme bemenni. Úgy sem tudnál figyelni, vagyis ugyanúgy otthon kéne pótolnod az anyagot. Ráadásul ha nem pihened ki a betegséget, csak később gyógyulsz meg. Viszont ezzel a dologgal érdemes lenne egy orvost is felkeresni, mert minden hónapban nem maradhatsz otthon
szept. 10. 08:06
 5/6 SZTANN ***** válasza:
26%
Betegen nem kell iskolába vagy dolgozni menni. De ha nem javul az állapotod, akkor ezt rendesen ki kellene vizsgáltatni orvossal. Nem lehet ilyen fiatalon elfogadni, hogy nem vagy képes a kötelességeidet rendesen teljesíteni. Így hogy állsz munkába?
szept. 11. 08:45
 6/6 Senior Séf ***** válasza:

Áteresztő bél szindróma > a bélrendszeri diszfunkció rejtett stresszfaktor > a folyamatos kortizoltermelés miatt mellékvese kifáradása.

Így jöttek sorban a bajaid. A mellékvese a test energiaközpontja, ezért vagy ilyen elesett állapotban, ráadásul karöltve jár a többi hormonképző szerveddel. Amikor bukik, magával rántja a többit is.

Étrend- és életmódváltásra lesz szükséged, ha nem akarsz autoimmun betegségeknek randevút adni.

szept. 13. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!