Bementetek volna suliba vagy nem?
Sziasztok!
Elég beteges vagyok sajnos még gyakorlatom is van bölcsődések között. Marfarin nevű véralvadásgátlót szedek és rengeteg vért veszítek a női dolognál ami most is van. Mostanában (nyáron is nem a suli miatt) nem nagyon van energiám,fáradt vagyok állandóan és nem is tudok úgy pihenni. Pár napja kijött a számban az afta és a lényeg,hogy tegnap sem voltam suliban meg most hazajöttem,mert egyszerűen nagyon rosszul lettem. Tényleg szeretem ezt az iskolát (a régit utáltam) és nem akartam hiányozni főleg nem a 2.héten,de hányingerrel, szédüléssel nem akartam bemenni.
Anyukám pár hónapja nem dolgozik és tegnap volt a szülinapom is és nem azért nem mentem be,hanem akkor sem éreztem jól magam,sőt egész hétvégén az ágyat nyomtam mert semmi erőm nem volt. És anyukám mindennek elhordott,hogy nem lesz belőlem soha senki meg hogy nincs semmi dolgom nekem nem lehetnek problémái,ő 32 éve dolgozik és most ez a pár hónap semmi hogy otthon van...meg ilyesmi...és lelkiismeret furdalásom van,hogy nem mentem be és tegnap is ez volt...kérlek normális választ írjatok. Holnap már szeretnék menni,tudtok esetleg valami tippet adni vagy tanácsot?
Áteresztő bél szindróma > a bélrendszeri diszfunkció rejtett stresszfaktor > a folyamatos kortizoltermelés miatt mellékvese kifáradása.
Így jöttek sorban a bajaid. A mellékvese a test energiaközpontja, ezért vagy ilyen elesett állapotban, ráadásul karöltve jár a többi hormonképző szerveddel. Amikor bukik, magával rántja a többit is.
Étrend- és életmódváltásra lesz szükséged, ha nem akarsz autoimmun betegségeknek randevút adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!