Magas vérnyomáskor mit tegyek?
Először is keresd fel az orvosod mert úgy làtszik gyógyszereket kell váltanod. Ha nagyon magas igyàl magnèziumot ès egyél fokhagymàt nekem ezek szoktak segíteni. Én szedek fokhagyma kapszulàt is nekem az bevàlt.
Igyàl sok folyadékot.
Nem világos a kérdés ill. annak leírása.
"a jelenlegi gyógyszereim mellett 160-180 szokott lenni."
csak az nem világos, hogy milyen gyógyszertől megy fel a vérnyomás, mert vérnyomás csökkentőtől nem mehet fel. Akkor viszont valamilyen más gyógyszer mellékhatásaként jelentkezik, ami rossz adagolásra (vagy az adott gyógyszerre való túlérzékenységre) utalhat.
#3-as vagyok.
Mindenképp menj vissza az orvoshoz és mond el mi a gond. Szerintem a gyógyszerek amiket szedel nem lesz jó és le kell cserélni.
Amikor nagyon magas a vèrnyomásod olyankor nyugalmi helyzetben kell maradnod hogy a vérnyomásod ne emelkedjen mèg jobban.
Probàld ki ha nagyon magas valamilyen nyugtató kèszítményt is be venni mert az is segít a vérnyomás csökkentésében.
De mindenképpen keresd fel az orvosodat sürgősen.
Mégis mit kell egy vérnyomáscsökkentő nevén privátban írni??!
Egyébként tényleg érdekel. 5. voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!