Más is beteg most? Járvány lenne?
Figyelt kérdés
Több barátomtól hallottam, hogy betegek, én is, sőt, az egész családom, ez magába foglalja: láz, orrfolyás, köhögés, fáradtság.
más is így van jelenleg? covid tért vissza esetleg?
szept. 2. 22:17
11/13 anonim válasza:
en most tenyleg csodalkozom, hogy sokan meg a covidot irjak mint kulon betegseg. az mar kb. influenza, nem kell covidozni. ez mar influenzahoz tartozik... az uj gond a majomhimlo meg a szamarkohoges inkabb.
12/13 anonim válasza:
A láz 3 hete nem múlik,a köhögéstől megőrülök. Teljesen gyenge vagyok
Voltam covidos,de a tüneteim nem ilyenek voltak!
Ízeket szagokat érzek,derekam nem fáj (covid alatt azt hittem leszakad)
13/13 anonim válasza:
[2024Nov] Melkasi nyomás,légzési nehézség az alvás alatt, majd egy óra köhögés majd megszűnik egy kis levertség és gyengeség időnként, majd másnap ugyanez folytatódik, meg persze hasmenés naponta több alkalommal.A legrosszabb az alvás alatti légszomj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!