Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bármi tipp, hogy ez mi?...

Bármi tipp, hogy ez mi? (Orvossal eddig sokra nem mentem)

Figyelt kérdés

1) A szám egyik oldala zsibbad már több, mint egy hete. Az ajkak + szájzug.

2) Ugyanazon oldalon olykor pár másodperces homályos látás, kétszer volt olyan, hogy csak egy csíkban jelent meg a homály, de az erősebb volt, illetve egyszer 10-15 percig ilyen villogás szerűséget láttam.

Simán mondták, hogy menjek szemészhez a számra meg vitamin...Pedig ez szerintem erősen neurológusért kiált 😡

27/F

szept. 1. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem játék.. Lehet egy egyszerű vírus, de lehet arcidegbenulas, agydanat, és számos más is. Ezeket nem bunkóságból írtam, hanem azért, hogy ezzel nem kéne várni, főleg ha több hete fennall.
szept. 1. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a neurológus is azt fogja mondani, először a szemészeti okokat kell kizárni, úgyhogy a szemészhez mindenképp menj el, aztán ha ott nem találnak semmit, azzal a papírral neuro.
szept. 1. 11:31
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 Elmegyek, csak kicsit logikátlan a szájzsibbadás miatt...Fura lenne, ha független probléma lenne.
szept. 1. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:

A szemtől nem zsibbad a száj, és a vitaminhiánytól se.

Ki az a "mondták"? A háziorvos? Határozottan ragaszkodj a neurológiai beutalóhoz.

szept. 1. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
A szemproblema miatt sok más is lehet ám. Pl ha homályosan látsz, simán lehet hogy hunyorogsz, emiatt a szádnál is húzódik az izom, ideg.
szept. 1. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!