Pár hete elkezdtem érezni, nem állandóan csak néha (főleg mikor a képernyőt nézem) , hogy a fejem bal oldalán bele-bele szúródik. Nem szokott fájni a fejem, nem szédülök , de mégis attól félek hogy agytumorom van. Valami tipp ?
Ami azt illeti 19 éves vagyok. Nem vagyok 100% ban biztos benne de régebben is volt hasonló.
Magas vérnyomásom sincs.
Tulajdonképpen csak akkor érzem ezt a furcsa érzést mikor telefonozok, tv-ek de akkor se mindig.
Hozzáteszem azt is, hogy járok úszni , este. Mivel göndör a hajam nem szoktam szárítani és mikor kijövök (az uszodából) általába csak kapucni volt a fejemen ami nem sokat segített, mivel elég hideg volt kint. Arra is gondoltam hogy megfázhatott a fejem, haj hagyma .
Nem szoktam fáradni (persze csak akkor ha egy nap millió dolgot csinálok és a nap végére már hulla vagyok) , étvágyam is van.
Anyukám is megnyugtatott, hogy nincs semmi ilyesmim, de akkor is félek egy picit mikor előjön.
Ezernyi jelentéktelen szarság okozhatja,nem kell mindjárt farkast kiáltani. Iszol eleget?
Mellesleg az esti úszás már eleve nem jó ötlet, mert felborítod vele a cirkadián ritmusodat, ami nem a hosszú élet titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!