Valami tipp sűrű orrváldadékra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Beteg vagyok, és az orromban “szörcsög” a sűrű orrváladék, de nemtudom kifújni sajna. Nagyon zavaró. Valami tipp amit tudnék tenni hogy távozzon?
2024. márc. 21. 18:15
1/7 anonim válasza:
Szedj köptetőt, nyákoldót. Nekem az Ambroxol Teva és az ACC vált be ilyesmire leginkább.
Jobbulást!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2024. márc. 21. 18:27
3/7 anonim válasza:
Igen, van megoldás. N-acetil-cisztein.
Az #1. hozzászóló által említett ACC-nek is az a hatóanyaga, de lehet annál hatékonyabb is.
Anyum ezt szedi:
Nagyon jó tényleg. Ajánlom.
4/7 anonim válasza:
Első vagyok, egy dolgot nem írtam, remélem, még nem késő. Szóval ilyesmit este (mondjuk vacsora után) már ne vegyél be, mert ha van bármi pici nyák a tüdődön is (amit amúgy talán észre se vettél volna), akkor köhögni fogsz éjjel.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt hiszem 6-7 óra után már nem szokták beszedni. Holnaptól már szedem az ACC-t, mert az van itthon.
2024. márc. 21. 22:58
6/7 anonim válasza:
#3-as vagyok. Gyógyulást kívánok. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!🥰
2024. márc. 21. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!