Megvágtam az alsó ajkam kb. 4 hete, azóta sem gyógyult be, valami gyógyítás gyorsító tipp?
Egy konzervdobozzal megvágtam :D az alsó ajkam kb. 4 hete.
A gond az, hogy olyan helyen van a vágás, hogy ha el is kezd gyógyulni, egy tüsszentésnél vagy ásításnál, esetleg ha kajához nagyra nyitom a számat, szétszakad a seb. Ez így megy négy hete folyamatosan, hogy elkezd begyógyulni, tüsszentek egyet, és szét is szakad.
Legutóbb tegnap este szakadt szét, pedig már napok óta gyógyulófélben volt, alig látszott a seb. Most úgy szétszakadt, hogy teljesen bevérzett az egész seb, úgy nézek ki, mint akinek bevertek egy nagyot.
Valami gyógyításgyorsító tipp? Van a patikában valami vény nélküli, amit esetleg rákenhetek?
Nahát, ezt komolyan mondod? Nem is gondoltam erre!
Tapasztalatok érdekelnek te mindent tudó, nem pedig az, hogy a patika mit akar rám sózni.
Hogy menjek patikába? :D
Lehet bunkó vagyok, de kegyetlenül fáj, ha naponta felszakad egy 7 milliméteres seb az ajkamon. Próbálj belecsípni az ajkadba körömmel, na kb. 150-szer annyira fáj, mint a csípés.
Nem, azt akartam ajánlani, hogy vegyél Anaftin zselét és tedd rá. Hagyd megkötni rajta. 2 nap alatt helyrejön. 😄
3-as voltam.
El is mehettél volna a patikába, nem hiszem, hogy végbélkúpot ajánlottak volna.
Tartsd mindig bekrémezve, hogy rugalmas legyen, ne szakadjon, ha mozdítod. Körömvirágkrém segíti a hámosodást.
Ez a sima krém tényleg jó ötlet.
Sajnos most is az történt, hogy kb. 1,5 hete gyógyult, már teljesen simának éreztem a sérülést, nyoma sem volt. Na de tegnap reggel ásítottam egy nagyot, és puff, szét is szakadt a régi sérülés helye. Most megint tiszta vér, és ugyanott vagyok, mint a elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!