Mai nap délután szexeltünk a férjemmel hátulról csinálta már akkor kezdett fájni a hasam aztán pózt váltottunk ahol a lábaim fent voltak és a hasamnak nyomodtak nagyon fájt a hasam. És fáj is. Lehet hogy léprepedésem van?Nagyon félek 😭 Valaki irjon
Figyelt kérdés
aug. 31. 01:04
1/10 anonim válasza:
Ha nagyon fáj szerintem ügyelet és ott tutira megmondják. Van azóta fejlemény?
2/10 A kérdező kommentje:
Amúgy is reflux is van meg ki tudja de nagyon hipohonder is vagyok aludni nem merek nehezen bírok szellenteni és még fáj igen..
aug. 31. 02:26
3/10 A kérdező kommentje:
Mozognak a beleim..
aug. 31. 02:27
5/10 A kérdező kommentje:
Nem értem amit irsz..
aug. 31. 02:33
6/10 anonim válasza:
Ez a 2 póz tipikusan az, amikor ilyen előfordul. Ne aggódj, nincs semmi baj. Legyen óvatosabb a kedvesed, vagy keruljetek e két pózt.
7/10 anonim válasza:
Ha akartok még gyereket, akkor orvoshoz kellene menned. A jövőben meg kerülni kellene a fájdalmat okozó pozitúrákat.
8/10 A kérdező kommentje:
Alig aludtam valamit szibte egész éjjel szorongtam.. Remélem igazad lesz mozgásra ks fáj a hasam..
aug. 31. 07:51
9/10 A kérdező kommentje:
Nem akarunk már gyereket van 2 hálistennek. De köszi aranyosak vagytok😊
aug. 31. 07:52
10/10 A kérdező kommentje:
Nem rég bevettem clataflamot most jobb valamivel. Ugye akkor ez nem léprepedés mert pánikolok de nagyon 😫😫😭
aug. 31. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!