Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez betegség? és ha igen mit...

Ez betegség? és ha igen mit kellene tegyek? mivel mind 2 házi orvos amit ismerünk nem veszi fel se dél elött se délután

Figyelt kérdés
mitol lehet az hogy 3 napon át elmegy az étvágyam és ha eszek hány inger jön rám? máma meg ittam kolát ki keverve a szénsavat amit régen házi orvos ajánlot és miután megitam 10 perc után vagy 20 egyböl mehetem a wc re és valami fehér kis dolgot viszont habzott és fáj eléggé a hasam igy maro érzés meg a fejem is fáj már ezt a kis dolgot 3 szor jött ki a számon 1 óra alatt valami tanács? be vettem sav le kötöt is hátha az a baj de semmi ugyan ugy roszul vagyok csak most már 1 helyen jóbban is mar a hasam

2024. márc. 28. 13:17
 1/9 A kérdező kommentje:
a fej fájás és a has fájdalom és az hogy ki jött az a fehér a ki kevert kola után jött mindegyik
2024. márc. 28. 13:18
 2/9 A kérdező kommentje:
meg egyre kevesebbet tudok enni 3 nappal ezelött tudtam rendesen még nem hányinger jött ha ettem hanem has fájás utána 2 nappal egyböl már már csak a reggel tudtam a szendvicset utána 1 nesquik máma meg a szendvicsemböl már a felét birtam és semmi mást nem tudok azota se
2024. márc. 28. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Diétázni kellene: sós vízben főtt krumpli, háztartási keksz, ropi, ilyesmit kellene enni, meg vizet, teát inni. Tejes, húsos, fűszeres dolgokat meg kerülni. Ügyeletre is mehetsz, ha nagyon rosszul vagy.
2024. márc. 28. 17:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Ki derült végre hogy túl sok volt a gyomorsav ezért nm használt a de későn 3 óra múlva hasznalt
2024. márc. 28. 17:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Viszont házi orvosok semelyik se volt képes fel venni
2024. márc. 28. 17:26
 6/9 A kérdező kommentje:
3 köszi a választ igaz valamiért nem frissitete le nekem hogy láthasam de végül be mentünk a korházba ügyeletre és mondták ugyan ezt hogy elsönek diéta és ha nem mulik el vagy rosszabodik a hányás stb akkor vissza kell menni
2024. márc. 28. 19:50
 7/9 A kérdező kommentje:
ha a gyomorsav helyett a has menés kerülget az jó hir vagy csak rosz?
2024. márc. 30. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Meggyógyultál.
2024. márc. 31. 08:25
 9/9 A kérdező kommentje:
ez azt jelenti?
2024. márc. 31. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!