Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tegnap délután egész rosszul...

Tegnap délután egész rosszul lettem, azóta hányinger...?

Figyelt kérdés

Fejfájással kezdődött, majd a hányinger is jött vele. Mire vettem be hányinher elleni gyógyszert, rá fél percre futnom kellett ki. Nem igazán attam sokmindent, nem volt meg az alap étvágyam sem éhesnek sem éreztem magam, ezért ahogy haza értem csak egy tál ételt ettem (spenot, krumpli, tojás). Ami szomorú, hogy inni sem igazán ittam, talán pár kortyot...

De ami a lényeg, hogy azóta mindig rámtör a hányás, de jóformán már semmi nincs bennem, s a végén meg már csak öklendezek.

Mitől lehet, hogy így is hánynék, mikor üres a gyomrom?

2023. dec. 28. 01:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem migrénes lehetsz, méghozzá aura nélküli. Nekem ez van és nagyon ismerős a történeted. A fejfájásról tudnál írni kicsit részletesebben ? Egyik oldalon vagy mindkét oldalon, mennyire elviselhetetlen ? A hányások előtt közvetlenül megszűnik a fejfájás ? Amúgy ez a legrosszabb szerintem amikor már nincs mit kihányni, nekem van egy nagyon rossz emlékem ezzel kapcsolatban, 10 évvel ezelőtti de soha nem felejtem el. Nagyon erős migrénem volt, nagyon sokat hánytam és mivel már nem volt mit kihányni, ilyen keserű sárga folyadék jött de úgy hogy közben nem kaptam levegőt szó szerint. Ezt leszámítva minden más esetben a hányás nekem nagyon nagy segítség szokott lenni, ha sikerül hányni utána mindig sokkal jobban leszek. Mostanában sajnos nem szoktam hányni, ezért szenvedek 6-8 órát elviselhetetlen fejfájással és hányingerrel, de hányni persze nem tudok.
jan. 4. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!