Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon erős torokfájásra,...

Nagyon erős torokfájásra, amikor már nyelni is alig tudok, valami tuti gyógymódot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szopogatótabletta, gyömbéres tea, fokhagyma, vöröshagyma, ezeken túl vagyok, nem segítettek.

aug. 29. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Orvos?
aug. 29. 08:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Elmenni orvoshoz és kideríteni az okát majd az okot kezelni
aug. 29. 08:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Dorithricin vált be ilyenkor.
aug. 29. 08:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Külföldön vagyok a háziorvosomtól kb.2000 km-re. Ha mem muszàj itt nem mennék el, mert nagyon drága az orvosi ellátás.
aug. 29. 08:55
 5/8 A kérdező kommentje:
*nem
aug. 29. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az izlandi zuzmó segített, bár elvileg köhögésre van (mondjuk köhögtem is). Meg a mézes ital, kortyolgatva, nem egyszerre. De ha semmi ilyesmi nem segít, akkor tényleg antibiotikumra van szükséged, és nem érdemes a végtelenségig halogatni.
aug. 29. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen durva torokfájásom amikor megduzzadtak a nyirokcsomóim, arra pedig antibiotikum kell minél előbb
aug. 30. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg folyadék, pihenés és nem beszélni
aug. 30. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!