Nagyon erős torokfájásra?
Tegnap reggel kicsit éreztem, hogy fáj a torkom, most viszont már nagyon fáj. Fáj nyelni, és elég piros. Más tünetem nincs. Ez nem fura? Csak torokfájásom van, de az a szokottnál jóval erősebb.
Hogyan tudnám elmulasztani?
Hát mindenféle módszerek vannak, de nekem a konkrétan nagyon erős torokfájásra akkor is a Mebucain válik be leginkább... De strepfennel is lehet próbálkozni. Ha nincs más, a mentolos(!) tantum verde se rossz, de a nagyon erős torokfájással nem jó szórakázni (legalábbis nekem), mert könnyen átmehet belázasodásba...
Ja és nagyon sokat kell inni se nem túl forrót, se nem túl hideget, se nem bubisat. És C-vitamint meg D-vitamint szedni. Meg Béres-cseppet, ha van. Meg mézes citromlét, meg mindenféle hagymás cuccot, stb. De ha már kimondottan nagyon erős torokfájás, akkor gyógyszerben kell gondolkodni, hogy ne hatalmasodhasson el.
Gargalizáltam tegnap többször sós vízzel. Szedtem doritricint és tantumverdét is, elég sok teát is ittam, mézet is ettem. Volt egy kis hőemelkedésem is, de magától elmúlt. Nem lett jobb, mint volt. C és D vitamint is vettem be többet.
Szerintem akkor ma veszek ilyen mebucaint, és kipróbálom azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!